Oj vad den här veckan har gått fort. Helt sjukt! Känns som att det var måndag igår och jag åt den goda fetaost-salladen från boken… Men bra har det ju gått i alla fall!
Jag trodde det värsta med att göra det här, följa boken alltså, skulle vara att jag skulle gå runt att vara lite småhungrig hela tiden, men så har det ju verkligen inte varit! Jag känner absolut att jag blivit mätt på all mat jag ätit, men fräscht mätt. Förstår ni vad jag menar? Och det är ju en sådan skön känsla, att känna att man är mätt för att man ätit god och hälsosam mat. Istället för att man nästan håller på och spricka av all pasta man har ätit! Jag tycker det känns så härligt!
Det som har varit svårast för mig har nog varit att hinna med att laga mat och komma ihåg att ta med sig matlåda. Men det är ju å andra sidan bara planering som krävs för att det ska funka, Det är ju ett mindre problem så länge man får rutin på det.

Nu får vi se hur det går i helgen. Normalt brukar det ju bli bruncher, glass och Coca-Cola (min bästa vän) – men INTE den här helgen!

Glad är jag idag!