Jag har haft fullt upp med matlagning, plåtning av seniorer, vuxna och barn till mina kommande böcker! Jag har haft så bra modeller och det blir väldigt fint.

Sedan har jag varit en sväng på Gotland och sett till bygget av restaurangen och det växer fram bra – det kommer att bli toppen när det är klart! Jag har också haft en matlagningskurs på Destination Gotland och gått igenom de nya rätterna som ska in på höstmenyn under “Ulrikas Val”.

Det blir 2 nya salladerm en med dinkel och kycklingfilé med min underbara salsa romesco + rödbets och bulgursallad med feta och min goda ärtpesto! Sedan blir det en rotfruktsoppa med en örtcréme och dinkelbröd till det. Dessa rätter kommer att finnas på båten i oktober.

Nu sitter jag på tåget och är på väg till Göteborg och bokmässan – alltid lika trevligt!

Hälsningar Ulrika