Då har vi alltså påbörjat en ny vecka. Känns bra och jag känner mig fortfarande motiverad! Det var lite kämpigt vid några tillfällen i helgen. Helgen har ju lite en onyttighetsstämpel på sig – lördagsgodis, fredagsvin, brunch och allt vad det heter. Men det har ändå gått bra, jag har övervunnit alla frestelser än så länge! Hur har det gått för er i helgen?

Sedan har jag kommit på en sak. Gud vad jag har sparat pengar denna vecka! Trodde att det här skulle bli rätt dyrt, men jag har verkligen inte gjort av med några pengar! Vanligtvis så köper jag alltid lunch ute, så bara det blir ju nästan 2000 kr i månaden. Sedan blir det middag ute några gånger i veckan, eller iaf att man köper med sig mat hem, och några cafébesök i veckan. Nu så blir det att jag lägger ut en stor summa på att inhandla all mat, men sen blir det inget mer.
Så det enda jag kan konstatera är att Ulrika, du hade rätt! Det blir inte dyrare att leva så här! Och till alla andra (inklusive jag själv), att man inte har råd är en dålig ursäkt! För det har man. Och då är jag dessutom student.

Lycka till allihop den här kommande veckan, jag håller tummarna för oss alla!