Den här veckan har  jag lagat mat i några dagar för en bilaga till Expressen men annars har jag lagt mycket tid på att förbereda min stora fest nästa helg – jag fyller 40 år!

I går var jag och Ola och promenerade med våra hundar på Djurgården – helt fantastiskt väder och vi hade en härlig eftermiddag. I går var jag också på mitt vanliga spinningpass som jag brukar gå på alla lördagar jag är hemma. Så underbart men så jobbigt!

I dag har jag skrivit de sista raderna på min nya LCHF bok som kommer i januari. Räknade ut att det är min 14:de bok… Oj, vad många böcker det har blivit!

Har ju precis släppt Ulrikas GI helger – den är pinfärsk och går att köpa i handeln nu. Här hittar du allt du behöver för jul, nyår, påsk, midsommar mm och är en bra presentbok tycker jag.

Nu ska jag ut på golfbanan – ha en fin söndag hälsar Ulrika