I slutet av september valde Ulrika att gå ut med en vision om att arbeta för ett hälsosamt Sverige.  Nu väljer hon att arbeta vidare genom en unik kurs på Gotland där hon kombinerar sitt digitala succékoncept med fysisk närvaro.

Kickstarta Gotland

Vi vet att det ibland är svårt att hålla sig till planen. Att livet helt enkelt kan göra det svårt att fullfölja det man planerat. Stress, frestelser och avvikelser från vardagen tär på vår disciplin. Men om vi ska presentera vårt arbete för någon personligen är det svårare att fuska. Om vi måste förklara oss för någon annan anstränger vi oss lite mer i det vi åtagit oss. Därför har Ulrika valt att göra en unik kurs där alla deltagare har möjlighet att träffas en gång i veckan på Hemsegården på Sudret.

Skralt i kassan?

Ulrikas kurser är godkända för friskvårdsbidraget. Därför kan du om du vill välja att köpa denna kurs och lämna in ditt kvitto till din arbetsgivare för att på så vis låta kursavgiften bli din friskvårdssatsning. Perfekt om du känner att du vill satsa på din hälsa genom kost och träning!

För vem passar kursen?

Kickstarta Gotland är en unik kurs på 6 veckor som kombinerar det digitala kursupplägget med coachning och träning på plats. Den passar dig som vill satsa på en hållbar hälsa och få hjälp med inspiration och handfasta råd kring hälsoam mat som alla kan laga.

Några andra fördelar med kursen är:

  • Du kommer igång med träningen och får ett bättre flås
  • Lär dig laga hälsosam mat som är god och enkel
  • Strama åt midjemåttet och bli starkare
  • Träffa andra personer som söker samma sak som du och ha roligt tillsammans
  • Få färdigt kostschema som hela familjen kan följa och slipp tänka på vad du ska laga varje dag
  • Genom att gå denna kurs kan du räkna med att spara tid, bli piggare och få mer ork!

Inspirerande föreläsning 24 oktober

För att ge mer information om kursen men framförallt om hälsan och kosten i stort inleder Ulrika detta projekt med en föreläsning på Hemsegården. Måndagen 24 oktober kl 18.30 har alla som vill möjlighet att komma och lyssna och ställa frågor till Ulrika. Föreläsningen kommer kosta 100 kr och betalas med swish i entrén. Ingen förbokning behövs. Alla som redan innan dess har köpt kursen Kickstarta Gotland får delta i föreläsningen utan kostnad. Din bokningsbekräftelse gäller som entrébiljett.

Unikt upplägg med start 7 november

Att göra lokala insatser kräver unika upplägg. För vår första kurs på Gotland kommer kostschemat att sträcka sig under sex veckor. Utöver Ulrikas recept och kostschema kommer det varje vecka finnas möjlighet att träffas fysiskt, med vägledning av  Charlotte och Emma,  för ett entimmes gympapass, tips, råd och mycket pepp samt personlig mät och vägning om önskas för att på så vis kunna följa sitt resultat under kursens gång.

Ulrikas Gotland

Ulrika har en lång och stark kärlek till Gotland. Här var hon redan som barn under somrarna och senare i vuxen ålder köpte hon ett hus med lada där hon byggde och drev sin restaurang Hemma hos Ulrika under många år. “Jag älskar verkligen Gotland, det är något speciellt med denna ö som jag har så många fantastiska minnen från. Här har jag träffat massor av människor, många har blivit nära vänner som Charlotte som jag nu arbetar tillsammans med i mitt företag Ulrikas Kickstart. Att välja Gotland som en första anhalt i för detta projekt var för mig helt självklart och naturligt. Att vi nu kombinerar mitt digitala koncept med Charlottes och Emmas fysiska närvaro med träningspass och coachning känns extra roligt och något som jag tror kommer att göra stor skillnad för kursdeltagarnas långsiktiga hälsa.”