Och jag måste säga att det gått bra hittills! Ja, jag vet det är bara en och en halv dag som har gått, men det är en halv dag mer än vad jag klarat tidigare!
Igår drack jag en smoothie till frukost och feta-salladen till lunch, var rätt hungrig innan lunch måste jag säga ändå. Måste nog äta lite mer på morgonen bestämde jag mig för, så i morse blev det fröomelett istället. Den kan jag varmt rekommendera! Jag stod mig på den länge också, så det var toppen.
Annars känns det väldigt bra och jag är glad att jag är igång. Känner mig redan lite stolt över mig själv för att jag verkligen bestämt mig för att jag vill ändra min kost, så tänk hur stolt jag kommer känna mig om sex veckor!

Här kan ni se lite bilder på mig och Cassandra när vi i söndags var och storhandlade!

Går det bra för er? Känner ni er också stolta över er själva för att ni bestämt er för förändring?