Nu står vi mitt i november och om två veckor, i början av december kommer julen med dess ljus att göra livet enklare. Även om denna december kommer skilja sig från de vi är vana vid så kan vi trots allt förvänta oss att se stjärnorna lysa i fönsterna och adventskalendern räkna med på TV.

Men som sagt, det är två veckor kvar och för att komma dit snabbare vill vi föreslå en utmaning. Ta tag i din kollega eller kompis och gå en 2-veckors kurs tillsammans! Vi har valt ut tre olika kurser som alla är 2 veckor långa. Perfekt för att avsluta till december, 4-5 kg lättare och med en massa ny energi.

Genom att gå tillsammans med en kompis kan ni peppa varandra när det känns tungt. Ni kanske kan dela upp arbetet och bjuda över varandra på mat eller lunch så att ni inte behöver laga alla måltider själv. Se till att hitta ett upplägg som passar just er. Kanske passar ni på att jobba ihop era 10 000 dagliga steg genom att promenera tillsammans eller, om ni inte bor nära varandra, prata med varandra i telefon under dessa promenader. Att ha ett gemensamt mål att jobba mot stärker så väl vänskap som tävlingsfokuset.

Här nedan har vi valt ut 3 olika kurser, vilken passar er bäst?

Så här gör du:

  • Välj vilken av kurserna ni vill gå.
  • en av er köper kursen
  • lägg den i varukorgen
  • skriv in rabattkoden; TILLSAMMANS
  • ange dina kontaktuppgifter och genomför köpet. Det kommer vara fullpris du betalar!
  • När vi mottar ditt köp kommer vi maila ut en kod som du i din tur mailar till din kompis.
  • Din kompis köper samma kurs och anger koden du får, hen betalar då ingenting för kursen.
  • Nu har ni båda varsitt konto med allt kursmaterial och är redo att sätta igång!

OBS – erbjudandet gäller endast tom 17 november 2020.

Vi kommer att gå igenom köpen och maila ut koder till er som bokar kurser två gånger om dagen. Det kan alltså vara så att du får vänta några timmar på mailet från oss med rabattkoden från det att du genomfört ditt köp. Vi försöker gå igenom detta kl 10 och k 16 varje dag som erbjudandet gäller.