Exklusivt erbjudande till dig som är kund hos Nordea Private Banking!

I samarbete mellan Nordea Private Banking och Ulrika Davidsson har du nu möjlighet att köpa Ulrikas omtyckta och effektiva kurs Cleansing & Detox tillsammans med hennes helt nylanserade bok 66 Day Challenge med Medelhavsmat - låt 2022 blir ditt hälsoår!

Känner du att decembers fester och utsvävningar har satt sig på magen? Kanske är det dags att göra en utrensning och få en ren start i samband med det nya året? Du kan vi rekommendera att du går Ulrika Davidssons effektiva och omtyckta kurs Cleansing & Detox. Under 3 veckor får du kostschema och recept som gör att du och din kropp kommer i bra fas i det nya året. Dessutom får du Ulrikas helt nylanserade bok 66 Day Challenge med Medelhavsmat. En bok som bygger på succékonceptet 66 Day Challenge där du har möjlighet att anta utmaningen och en gång för alla uppnå ditt hälsomål! Boken är skapad på vackra Mallorca med matinspiration från Medelhavsländerna. Det här är en bok som utstrålar sann matglädje!

Anta utmaningen och låt 2022 bli ditt hälsoår! 

Ulrika har lång erfarenhet av kostrådgivning och har själv arbetat med att analysera hur kosten påverkar din hälsa. Genom att äta varierad mat baserad på lågkolhydratskost går du inte bara ner i vikt, du blir dessutom piggare och orkar mer – något som vi väl alla önskar!

Gör så här:

  • Välj paketet ovan och lägg det i varukorgen
  • Ange dina kontaktuppgifter.
  • Genomför köpet
  • När vi mottar ditt köp kommer vi maila ut en bekräftelse med inloggningsuppgifter.
  • Du hittar även kursmaterialet och alla recept på ditt konto, högst upp i högra hörnet på vår hemsida. Välj sedan Kurser i menyn och där ser du kursen du köpt
  • Boken kommer vi att skicka hem till dig efter din beställning. Det kan ta lite längre tid än normalt då vi under denna period ofta har en väldigt hög belastning.

OBS – erbjudandet gäller tom 28 februari 2022 och endast personer med postadress i Sverige.

 

Ulrikas kurser passar alla som vill hitta en hälsosam livsstil som håller under lång tid. Kurserna fungerar fint även om du har familj med barn eller en partner som inte vill eller bör “följa en diet” då recepten enkelt kan anpassas genom att addera kolhydrater så som pasta/ris/bröd eller liknande.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!