I morse vaknade jag tidigt pga av tidskillnaden från Oman. Jag hade legat och frusit hela natten (trots att jag sover med både pjamas och strumpor). Det var mörkt och isigt kl. 06:30 när jag kom ut i kylan, satte mig i en iskall bil, körde till gymmet och skulle parkera bilen i Sollentuna C. Just då var det brandalarm och hela byggnaden utrymdes och stängdes -typiskt! Fick åka hem och dricka en kopp varmt te (håller på att sluta med kaffe) och läsa tidningen.  Huvudvärken har kommit smygande (pga av inget kaffe) men jag gav mig av till gymmet senare och gjorde mitt träningsprogram och det kändes skönt nu. Har ni tänkt på att man aldrig ångrar sig när man väl har kommit i väg? Det är de där minuterna innan man bestämmer sig som är jobbiga – många gånger säger huvudet: “Äh, jag orkar inte idag, jag går i morgon” – Då är det dags att säga åt sig själv att masa sig upp eller resa sig från soffan på kvällen – du ångar dig inte!

I går kväll köpte jag Aftonbladet av en slump och såg till min glädje att de hade ett reportage med Ola och mig! Hoppas att ni blir inspirerade! Hälsningar Ulrika