Exklusivt erbjudande till Middagsfrids kunder!

Som tidigare kund hos Middagsfrid får du nu möjligheten att prova Ulrika Davidssons onlinekurs - upptäck matglädjen och enkelheten i vardagen tillsammans med kostrådgivare Ulrika Davidsson

Som tidigare medlem hos Middagsfrid får du nu möjlighet att prova en av Ulrika Davidssons mest omtycka onlinekurser, Matglädje med Ulrika. Under fyra veckor får du färdigplanerade matscheman med snabba och lättlagade recept som passar för alla. Du får dessutom praktiska inköpslistor som hjälper dig få koll på vad du behöver handla för veckan.

Visst vore det väl skönt att slippa tänka på vad du ska laga till middag och istället kunna lägga tid och energi på något annat.

Ulrikas kurser följs av tusentals personer varje månad och många återkommer regelbundet när de inser hur mycket det underlättar deras vardag. Att slippa sitta och planera veckans alla måltider kräver en hel del jobb. Genom Ulrikas kurser slipper du tänka och du kan lugnt luta dig tillbaka i vetskapen om att du kommer att äta en balanserad och varierad kost med fokus på matglädje och hälsan. Kurserna passar alla som vill hitta en hälsosam livsstil som håller under lång tid. De fungerar fint även bra om du har familj med barn då recepten enkelt kan anpassas genom att addera kolhydrater så som pasta/ris/bröd eller liknande.

Just nu erbjuder vi alla tidigare kunder hos Middagsfrid att boka kursen Matglädje med Ulrika till hela 30% rabatt. Ange koden MATGLÄDJE i kassan för att aktivera din rabatt.

Ulrika har lång erfarenhet av kostrådgivning och har själv arbetat med att analysera hur kosten påverkar din hälsa. Genom att äta varierad mat baserad på lågkolhydratskost blir både piggare, gladare och orkar mer – något som vi väl alla önskar!

Gör så här:

  • Klicka på kursen och lägg den i varukorgen
  • Ange rabattkoden MATGLÄDJE
  • Ange dina kontaktuppgifter.
  • Genomför köpet
  • När vi mottar ditt köp kommer vi maila ut en bekräftelse med inloggningsuppgifter.
  • Du hittar även kursmaterialet och alla recept på ditt konto, högst upp i högra hörnet på vår hemsida. Välj sedan Kurser i menyn och där ser du kursen du köpt

OBS – erbjudandet gäller tom 31 maj 2022.

 

Ulrikas kurser passar alla som vill hitta en hälsosam livsstil som håller under lång tid. Kurserna fungerar fint även om du har familj med barn då recepten enkelt kan anpassas genom att addera kolhydrater så som pasta/ris/bröd eller liknande.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!