I går flög jag ner till Malmö för att medverka på Skönhet och Hälsomässan i Malmö. Jag hyrde en liten bil och tog mig till mässan – där var det full aktivitet och mycket människor som var intresserade av att se mig laga mat och lyssna på min föreläsning om lågkolhydratskost. Jag bjöd på squashtagliatelle med pestokycklingsås som är en favorit från min LCHF bok. I dag ska jag vara på scenen kl. 16 och då ska jag laga en annan favorit – Lax och currygryta från 6 kilo på 6 veckor.

Mässor är alltid lika trevligt och kul att möta alla som använder våra böcker. Jag blev också intervjuad av Malmö Radio och jag hoppas att det kommer många skåningar och tittar på mig idag!

Gårdagskvällen tillbringade jag hos en god vän som lagade en fantastisk vegetarisk middag till mig i hans fina lägenhet här i Malmö. Han heter Benny Rosenquist och är ett andligt medium. Har ni inte varit på någon av hans föreläsningar så kan jag varmt rekommendera det och fram för allt köp hans böcker bl a: Ljusfolket och Mellan himmel och jord. http://www.bennyrosenqvist.se/

I morse träffade jag Erica Palmkrantz Aziz vid frukosten på hotellet. Hon är en så mysig tjej som jobbar med Raw Food och har skivit 2 böcker om detta som jag också kan rekommendera att använda Er av: http://rawfoodbyerica.se/om-erica/

I kväll träffar jag en annan vän Christina Nilsson (Skånefruar)  som jobbar med Chakra Balance Dance och har precis släppt en CD Skiva med musik och dans. Intressant det också! http://www.harmonina.se/

Möten med männsikor som brinner för något är de bästa mötena!

Hälsningar Ulrika