Ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt dåliga bloggande. Men har haft massor att göra, så har inte riktigt hunnit med allt känns det som. Men nu är jag tillbaka! Inte för att jag har mindre att göra, men det känns som att jag kanske har strukturerat upp mitt liv lite grann iaf. I helgen var det så fruktansvärt härligt väder, framförallt igår. Inte längtat till sommaren så mycket på länge. Jag vill ha det som på bilden, typ NU!

I fredags var det ju vägningsdag. Kan meddela att jag gått ner 1 kilo till. Alltså:
Vikt vid start (17/1): 68,2 kg
Vikt idag (4/2): 65,3
Total viktnedgång: 2,9 kg

Det blev inte riktigt ett kilo denna veckan, men där får jag helt och hållet skylla mig själv. Lite slarv och lite för stora portioner kan nog ha med det att göra. Har varit väldigt hungrig denna vecka oklart nog. Men jag har iaf kommit igång med träningen ordentligt känns det som, vilket är skönt! Fyra gånger förra veckan hann jag med! Kanske lite på grund av det som jag kände mig extra hungrig också…?

I fredags var det stora frestelser vill jag lova! Hade middag hemma för några vänner som ville ha en god dessert. Så de köpte Frödinges Chokladkaka. Med glass. Det var tortyr att sitta där och bara titta på, så jag nallade en litenliten bit chokladkaka. Den där chokladkakan är nog guds gåva till människan tror jag. Men jag nöjde mig med en liten bit, så det känner jag mig iaf lite stolt över!

Nu har alltså halva tiden gått av dessa sex veckor, och jag måste säga att de har gått i raketfart! Det känns som att det har gått såå snabbt, snart är det över ju… Har bestämt mig för att jag verkligen ska hålla kvar vid den här typen av mat. Inte hundraprocentigt, inte varje dag, men så mycket som möjligt. Och i alla fall bli inspirerad av boken i matlagningen jämt. Känns bra!

Hur går det för er andra? Känner ni er pigga och fräscha? Hur långt har ni kommit?