Vinterturbo 2024

2 veckor

Rensa

Vinterturbon – för dig som vill gå ner i vikt snabbt!

Under den mörka årstiden i Sverige kan det kännas extra tungt och svårt att skapa matglädje och inspiration i köket. Att dessutom äta varierat, med hälsofokus samtidigt som vi frestas av enkla och snabba lösningar gör det nästan ohållbart ibland. Kanske är det därför vår säsongskurs Vinterturbo är så populär. Den här kursen kommer i en ny variant varje år och just i år har Ulrika skapat recept och kostscheman med ett extra fokus på snabb viktminskning!

Kursens innehåll

Kort och effektivt

Under 2 veckor får du all hjälp och alla förutsättningar för att få en kickstart för din hälsa och en effektiv viktnedgång!

Inspiration

Oavsett om du har ett matintresse eller inte så kan du räkna med att få massor av matglädje och matinspiration. Nya kreativa recept som gör att du slipper tänka eller planera!

Minimalt matsvinn

Ulrika har också tänkt på att det inte ska bli matsvinn och råvaror som måste slängas så det passar för dig som vill tänka på dina matkostnader också.

Strikt kostschema men med mycket matglädje!

I Vinterturbon får du njuta av hälsosam lågkolhydratkost som bidrar till att du har får mycket matglädje i köket samtidigt som du får ett jämnt blodsocker och blir av med ditt sötsug. Under dessa 2 veckor undviker du snabba kolhydrater och socker och äter en naturlig och varierad kost med mycket grönsaker, protein och bra fetter. Det ger en effektiv kickstart och en bättre hälsa för att sedan fortsätta med en hälsosam livsstil.

Ulrika har ansträngt sig att göra kalorisnåla recept som mättar så det är ett lite striktare kostschema än Ulrika brukar göra. 4 dagar i veckan ligger du på ett lägre kaloriintag (500-1200 kcal) och 3 dagar i veckan höjer vi kaloriintaget (1200-1800 kcal). Det är hemligheten för att få igång en bra förbränning och att inte kroppen vänjer sig samma kaloriintag varje dag. Vissa dagar äter du färre måltider och mindre kalorier och vissa dagar njuter du av både frukost, lunch och middag!

Ulrika har skapat många av rätterna på Mallorca och det är hennes klassiska favoriter i en ny form samt många nya maträtter. Du får en blandning av recept med såväl fisk, skaldjur, kyckling, kött och vegetariska rätter.

Här är några av kursens recept:

  • Kycklingröra med mango chutney
  • Nudelsallad med scampi
  • Köttfärsgratinerad aubergine
  • Vegetarisk kebabsallad
  • Gutenfri plommonpaj

Coachning och Gemenskap

Varje dag har du chansen att delta i vår aktiva Facebookgrupp, skapad för de som följer Vinterturbon. Här hittar du inte bara stöd, motivation och inspiration under dessa 2 veckor, utan också Ulrika och hennes team som guidar och peppar dig. Forskning bekräftar att gemenskap är avgörande för att etablera hållbara hälsovanor. Gör din resa mot bättre hälsa till något gemensamt och givande med oss!


Vad kan du förvänta dig för resultat?

Du kommer att tappa upp till 5 kg på dessa 2 veckor och ändå äta gott och njuta av vällagad mat som inte tar lång tid att laga. Du sparar både tid och pengar på att följa ett planerat kostschema där du lagar upp flera portioner som blir matlådor och läggs i frysen för kommande vecka. Du tjänar också tid på att slippa fundera på vad du ska äta och de praktiska inköpslistorna varje vecka uppskattas mycket. Ulrika har också tänkt på att det inte ska bli matsvinn och råvaror som måste slängas så det passar för dig som vill tänka på dina matkostnader också.

När du bokat Vinterturbo 2024:

När du har bokat Vinterturbo får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider sön-fre. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har du daglig kontakt med oss i team Ulrika. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Vinterturbo ligger och du har tillgång till detta under 1 år. Har du redan ett \”mitt konto\” på hemsidan så hamnar kursmaterialet där direkt, har du inget konto ännu så skickas en inloggningsuppgift ut till dig efter köpet.

Rensa

Detta är
En effektiv kurs med säsongsanpassade recept och fokus på viktminskning
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Daglig coachning av Team Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill få en kickstart i din viktminskning och leva hälsosamt
Beräknad viktnedgång
2 veckor - 5 kg
Pris
2 veckor - 598 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!