Vinterturbo 2023

2 veckor

Nollställ

I den här kursen får du 2 veckor med helt nya recept där vi fokuserar på råvaror och ingredienser som hjälper oss att boosta immunförsvaret och håller oss friska under vintern!

Under den mörkra årstiden i Sverige kan det kännas extra tungt och svårt att skapa matglädje och inspiration i köket. Att dessutom äta varierat, med hälsofokus samtidigt som vi frestas av enkla och snabba lösningar gör det nästan ohållbart ibland. Kanske är det därför vår säsongskurs Vinterturbo är så populär. Den här kursen kommer i en ny variant varje år och just i år har Ulrika skapat recept och kostscheman med ett extra fokus på vårt immunförsvar. Under vintern drabbas vi av fler förkylningar och sjukdomar än under resten av året. Därför vill Ulrika hjälpa oss att genom vår kost få i oss en extra boost av de råvaror och ingredienser som vi vet hjälper oss att stärka immunförsvaret. För visst vore det väl skönt om vi kunde gå igenom vintermörkret med lite mer energi och färre sjukdagar?!

Kursens innehåll

Kort och effektivt!

Under 2 veckor får du all hjälp och alla förutsättningar för att få en kickstart för din hälsa. Med Ulrikas kostscheman och recept kan du räkna med en skön viktnedgång med mycket matglädje!

Inspiration för stressade

Oavsett om du har ett matintresse eller inte så kan du räkna med att under dessa två veckor få massor av matglädje och matinspiration. Nya kreativa recept som gör att du slipper tänka eller planera!

Utvalda råvaror!

Genom att boosta kursens med med utvalda råvaror och ingredienser som är bra för immunförsvaret hoppas vi att du med denna kurs slipper vinterns alla sjukdomar och förkylningar.

I kursen får du givetvis Ulrikas färdiga kostschema, goda recept och smidiga inköpslistor vilket gör att du inte behöver tänka själv. Du behöver alltså inte bekymra dig om vad du ska äta idag, eller imorgon. Vi har planerat och förberett allt, så det enda du behöver göra är att köpa hem råvarorna och laga upp dina rätter – hur enkelt som helst!

Kursen bygger på råvaror som passar för säsongen. Dessutom kommer de härliga recepten hjälpa dig inte bara med en viktnedgång utan du kommer dessutom att få mer energi och känna dig piggare. Med inspiration och nya recept kommer du inte bara känna att din matglädje får en ny kick utan troligtvis även din viktnedgång.

Detta får du lära dig:

  • matglädje i köket och att äta mer hälsosamt med naturligt protein, bra fetter, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater i mindre mängd.
  • råvaror som hjälper dig att stärka immunförsvaret för att minska risken för sjukdomar.
  • snabba och mättande rätter, både varma och kalla med kött, fisk, fågel och vegetariskt protein.
  • kostscheman och recept som ger dig en hälsosam viktnedgång.
  • näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken som på restauranger.

Kostschemat och recepten bygger på en lågkolhydratkost med goda och lättlagade recept! Alla recepten är kaloriberäknade då man äter olika kalorier varje dag för en hög förbränning. Det kommer vara två typer av fasta planerat i kostschemat, 16:8 och 5:2. Att använda sig av olika typer av fasta är ett bra verktyg för att förbättra sin hälsa och gå ner i vikt, men även för att behålla vikten.  Du kan också välja att avstå från fasta och äta fler kalorier dessa dagar.

När du bokat Vinterturbo 2023:

När du har bokat Vinterturbo får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har du daglig kontakt med oss i team Ulrika. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Vinterturbo ligger och du har tillgång till detta under 1 år. Har du redan ett “mitt konto” på hemsidan så hamnar kursmaterialet där direkt, har du inget konto ännu så skickas en inloggningsuppgift ut till dig efter köpet.

Nollställ

Detta är
En hälsokurs med säsongsanpassade recept och fokus på viktminskning
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Daglig coachning av Team Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill få en kickstart i din viktminskning och leva hälsosamt
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
2 veckor - 4 kg
Pris
2 veckor - 498 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

BYGG UT DIN HÄLSORESA MED NÅGON AV NEDAN TILLVAL!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!