Vinterkickstart 2023/2024

4 | 6 veckor

Rensa

I Vinterkickstarten får du njuta av hälsosam lågkolhydratkost som bidrar till att du får mycket matglädje i köket samtidigt som du har får ett jämnt blodsocker och blir av med ditt sötsug. Under dessa veckor undviker du snabba kolhydrater och socker och äter en naturlig och varierad kost med mycket grönsaker, protein och bra fetter. Det ger en effektiv kickstart och en bättre hälsa för att sedan fortsätta med en hälsosam livsstil. Du kan välja på 4 eller 6 veckor Vinterkickstart. För dig som vill får en riktig kickstart till din viktresa under vintern rekommenderar vi att du väljer 6 veckorsalternativet. I den så har Ulrika paketerat sina mest populära vinterkurser, Vinterturbo (2 veckor). + Vinterkickstart (4 veckor).

Kursens innehåll

Livesändningar

Ulrika kommer att sända live varannan måndag kl 18.00 i gruppen med start 30/10!

Träning

Kursen inkluderar varierad träning som inspirerar till rörelse och aktivitet - hitta din träningsform!

Säsongsmat

Härliga vinterrätter med råvaror och recept som passar när det är kyligare ute.

Kostschema och recept med matglädje!

Vill du få en riktig kickstart i din viktresa under vintern är Vinterkickstart perfekt för dig! Ulrika har skapat många av rätterna på Mallorca och det är hennes klassiska favoriter i en ny form samt många nya maträtter. Du får en blandning av recept med såväl fisk, skaldjur, kyckling, kött och vegetariska rätter.

Här är några av kursens rätter:

  • Biff teriyaki
  • Asiatiska köttbullar med currygrönsaker
  • Kalkongratäng med apelsin och broccoli
  • Torskgryta med saffran
  • Räkcrêpe
  • Morotsbiffar med en ärt- och granatäpplesallad

Du sparar både tid och pengar på att följa ett planerat kostschema och de praktiska inköpslistorna varje vecka uppskattas mycket. Dessutom kan hela familjen njuta av dessa recept och du kan lätt lägga till långsamma kolhydrater till de yngre familjemedlemmarna.


Träning med motionsglädje!

Ulrika kommer att inspirera dig att få in mycket rörelse dessa veckor! Du gör dagliga promenader i den takt som passar dig – ditt mål ska var att komma upp i minst 8000 steg per dag men gärna 10 000 steg. Du kombinerar din stegräkning med Ulrikas enkla träningsprogram med 7 övningar som passar alla och som tar 20 minuter. Träning och rörelse ska vara enkelt och det ska framförallt vara motionsglädje!


Gemenskap och gruppglädje!

Team Ulrika kommer att coacha dig i den gemensamma FB gruppen och Ulrika kommer också att hålla en livesändning, varannan vecka med start den 30 oktober. Det har en stor betydelse för att du ska vara motiverad och följa kostschemat varje vecka. Vi alla i gruppen inspirerar varandra och du kommer att känna tillhörighet. Vi uppmuntrar även till att dela sina framgångar, frågor och utmaningar!


Vad kan du förvänta dig för resultat?

Under dessa veckor kommer du att bli både piggare, känna dig friskare och se tydliga resultat! Följer du kostschemat strikt och även följer Ulrikas träningsupplägg så har du goda förutsättningar att tappa i snitt 1 – 2 kg per vecka och totalt kan du räkna med att du går ner ca 5-6 kg under 4 veckor och 6-8 kg under 6 veckor!

När du har bokat Vinterkickstart 2023/2024:

När du har bokat din kurs får du inom en timme din inbjudan till en grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider sön-fre. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har du direktkontakt med Ulrikas Team. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för kursen ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa

Detta är
En härlig kickstart full av matglädje
Du får
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade vinter recept
- Inköpslistor
- Träningsprogram
- Coachning på FB av Ulrika och teamet
- Inspiration och tips direkt från Ulrika i hennes livesändningar
- Kunskap om fasta och hur detta påverkar din viktnedgång
- Inspirerande filmer
För vem
För dig som vill göra en kickstart under vintern
Beräknad viktnedgång
4 veckor = 5-6 kg
6 veckor = 6-8 kg
Pris
4 veckor - 1098 kr*
6 veckor - 1398 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet 365 dagar från köpdagen

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!