Vårturbo 2023

2 veckor | 4 kg

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Vårturbo 2023

Det är inte ovanligt att man i skiftet mellan vintern och våren känner av att den mörka årstiden har påverkat oss. Även om det fortfarande känns mörkt och ruggigt ute så vi i ett skifte av säsonger, en tid då många har problem med låg energi, matsmältning, uppsvullenhet, värk i kroppen. Dessutom är det många som även känner att vintern har bidragit till att man har några kilon för många på kroppen. Känns det bekant? Då är den här en perfekt kurs och effektiva kostplaner –  en bra start att komma igång helt enkelt!

Kursens innehåll

Säsongsbaserat

Råvaror och maträtter som passar under våren.

Effektivt

En kort och effektiv kurs som ger härlig kickstart.

Pepp

En sluten FB-grupp där du inspireras och peppas.

Årets Vårturbo bygger på att ge dig ett snabbt och effektivt viktminskningsresultat! Vi gör det genom att erbjuda ett kostschema där du äter olika mängder kalorier (500 – 2000) varje dag. Detta gör att du kommer att få en hög förbränning. Vi skapar detta genom att inte låta kroppen vänja sig vid ett jämt kaloriintag, detta gör att kroppen går på en hög ämnesomsättning under hela kurstiden. Varannan dag kommer du äta betydligt mindre än de andra dagarna, något som ger resultat på vågen samtidigt som du kommer att njuta lite extra av maten varannan dag.

I dessa säsongskurser arbetar vi med aktuella råvaror för årstiden men framförallt med ett genomtänkt och bra kostschema som gör att du inte behöver lägga onödigt mycket tid vid spisen och framförallt, inte behöver tänka själv på vad du ska laga och vad som behöver inhandlas – det arbetet har vi redan gjort åt dig!

Detta får du lära dig:

  • Effektiv viktminskning genom ett välplanerat kostschema som inte vänjer kroppen vid ett jämnt kasloriintag.
  • Du får säsongsanpassad matglädje i köket.
  • Att skapa och planera hälsosam kost med naturligt protein, bra fetter, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater i mindre mängd.
  • Att skapa snabba och mättande rätter, både varma och kalla, med kött, fisk, fågel och grönsaker.

Vårturbo är ett 2-veckorsprogram för att du ska få en kickstart i din viktminskning med goda och lättlagade recept. Denna kurs bygger på att äta lågkolhydratkost, olika mängd kalorier varje dag i kombination med två typer av fasta, 16:8 och 5:2 – allt för att få kroppen att jobba med att förbränna den lagrade energin som finns på våra kroppar. Att använda sig av olika typer av fasta är ett bra verktyg för att förbättra sin hälsa och gå ner i vikt, men även för att behålla vikten. Du kan också välja att avstå från fasta och äta fler kalorier dessa dagar.

När du bokat Vårturbo 2023:

När du har bokat Vårturbo får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Vårturbon ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
En hälsokurs med fokus på säsongsanpassade råvaror och viktminskning
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Inspirerande filmer
- Daglig coachning av Team Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill få säsongsbaserade recept som ger viktminskning och en hälsosam livsstil
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
2 veckor - 4 kg
Pris
2 veckor - 498 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från köpdagen.

Se vad våra kunder säger

Det bästa med Ulrikas kostscheman är att det är enkelt att följa och väldigt god mat och dessutom är det flexibelt så jag kan äta mer en helgdag för att sedan dra ner kalorier i början av veckan.

/ Helen

Det var så skönt att inte behöva fundera ut vad man skulle äta varje dag och om det var nyttigt eller inte. Dessutom var alla recepten supergoda!

/ Rose-Marie

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!