Ulrikas bakningskit

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank eller Hälsoo!

Baka glutenfritt + köksvåg = bästa bakkittet!

Att baka är något som många av oss verkligen älskar. Inte så konstigt kanske, att skapa något som mer eller mindre alla älskar är ju väldigt tillfredställande. Att baka glutenfritt är dock något som många tycker är svårt. I Ulrikas populära bok Baka glutenfritt slår hon hål på myten att det skulle vara både svårare och smaka sämre. Här kan man verkligen gå loss som en riktig bagare i högform.

Bakning skiljer sig en del från matlagningen. Där man i matlagning kan höfta och vara lite spontan kräver bakningen mer precision och noggranhet. Därför är en digital köksvåg ett utmärkt redskap när du ska baka. Ulrika har själv valt ut en våg som hon tycker passar bra, den är liten och enkel att stoppa undan när den inte används men framförallt enkel att använda och exakt.

Ulrikas bok och våg blir ett perfekt kit för dig som vill ta din bakning till nya höjder!

Läs mer om boken Baka glutenfritt:

Välkommen in i Ulrikas bakstuga! Här får du lära dig hur du blir en hemmabagare som bakar nyttiga och glutenfria alternativ som smakar ljuvligt. Du kan fortfarande unna dig goda bakverk fastän du undviker gluten som många idag är känsliga för.Förutom över 60 recept med goda bakverk får du, som nybörjare på glutenfri bakning, råd och tips på hur du lyckas med att jäsa degen så att den bli lika fluffig och fin som du är van vid trots att inget vete används. Ulrika använder ett flertal olika hälsosamma alternativ som havremjöl, bovetemjöl, rismjöl, kokosmjöl, mandelmjöl, jyttemjöl och teffmjöl samt fiberhusk istället för vete. Riktigt goda matbröd, baguetter, limpor, tortillas, knäckebröd och pizzor hittar du här och Ulrika bjuder dessutom in till kakkalas med glutenfria tårtor, muffins, småkakor, cheesecake, kladdkakor och andra mjuka kakor som till exempel morotskaka och kardemummakaka – alla fantastiskt goda, och dessutom bakade utan socker!

När du har beställt Ulrikas bakningskit:

När du har beställt din bok och vår kommer du att få en bekräftelse. När sista beställningsdag för erbjudandet är passerat kommer vi att pakitera och skicka ut samtliga beställningar. Det kan alltså ta några dagar från det att du gjort din beställning till dess att boken landar hemma hos dig.

 

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank eller Hälsoo!

Detta är
En bok med recept på glutenfri bakning samt digital köksvåg
Du får
En vacker bok med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Kunskap om näringslära
För vem
För dig som vill prova att baka glutenfritt
Du behöver
Ugn, köksvåg, bunke och plåt
Pris
Bok samt våg = 249 kr (inkl frakt)

Bor du utanför Sverige kommer vi att fakturera en högre fraktkostnad.

TIPS FÖR DIG

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!