Stark kvinna – kom i hormonell balans!

6 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Stark kvinna kursen för dig som vill få koll på dina hormoner!

Känner du dig ofta arg, sorgsen och att känslorna snurrar runt inombords? Känns det som att du håller på att bli tokig, har sömnen försämrats? Du inte ensam! Ungefär 8 av 10 kvinnor upplever olika typer av hormonella besvär i förklimakteriet eller i klimakteriet. Men det finns lösningar för att må bättre!

Stark kvinna är kursen där du med rätt kost, träning och coachning kan mildra de symtom som kvinnor förklimakteriet och klimakteriet ofta upplever. Kursen innehåller hälsosam mat som bygger på antiinflammatorisk kost där tyngden ligger på kost, som i sin tur stödjer kroppens hormonella balans. Rätt kost gör att du håller hjärnan glad och fokuserad och på så vis mår du bättre. I kursen får du också lära dig vilken mat som blockerar och rubbar din hormonella balans, så du vet vad du bör undvika.

Maten du äter påverkar som sagt mycket i kroppen, din hormonella produktion, hjärnans funktion, ditt humör och givetvis din hälsa. Om din kost inte innehåller rätt näringsämnen kan din kropp inte producera hormoner på rätt sätt, och inte heller upprätthålla hormonbalansen. Det kommer du märka av genom tex försämrad sömn, irritation.

Även träning är en viktig del under denna tid. Många kvinnor i den här åldern slutar helt att träna eller nöjer sig med promenader. Det kan också bidra till ökade besvär och problem. Det finns massor av spännande forskning inom området hormoner, klimakteriet och träning. Därför har vi i denna kurs adderat tre riktigt bra träningspass som vår kollega PT Maria har skapat med just kvinnor i denna ålder i åtanke. Hon har tagit del av forskningen som visar vad vi kan göra för att förbättra symptom och stärka våra kroppar – missa inte hennes träning i denna kurs!

Detta får du lära dig i kursen:

  • matglädje i köket och att äta mer hälsosamt med naturligt protein, bra fetter, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater i mindre mängd.
  • 3 unika specialgjorda träningspass för just kvinnor i klimakteriet.
  • Coachning och stöttning i gruppen
  • Kunskapsdokument med tips och vägledning för att förbättra dina förutsättningar

Kostschemat och recepten bygger på en lågkolhydratkost med goda och lättlagade recept*! Alla recepten är kaloriberäknade då man äter olika kalorier varje dag för en hög förbränning. Det kommer vara två typer av fasta planerat i kostschemat, 16:8 och 5:2. Att använda sig av olika typer av fasta är ett bra verktyg för att förbättra sin hälsa och gå ner i vikt, men även för att behålla vikten.  Du kan också välja att avstå från fasta och äta fler kalorier dessa dagar.

 

Vill du testa en annan kurs hos Ulrika Davidsson? Spana in hela vårt kursutbud här!

*Recepten i de två första veckorna inspireras av boken “Mat för hormonell balans”.

När du bokat Stark kvinna

När du har bokat Stark kvinna får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Stark kvinna ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
En hälsokurs med fokus på klimakteriet och hormonell obalanser
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära och hormonell balans
- Övningar att göra
- Inspirerande träningsfilmer
- Daglig coachning av Team Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill komma i hormonell balans och bli stark
Du behöver
Vilja satsa på en kost och träning som verkligen fungerar för dig just nu
Beräknad viktnedgång
6 veckor - 8 kg
Pris
6 veckor - 1298 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!