Plånboksdieten

4 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld, Ulrikas hälsobank eller Hälsoo!

Gå ner i vikt hälsosamt, enkelt & billigt med Plånboksdieten

Gå ner i vikt billigt med Ulrikas egen Plånboksdiet! Detta är kursen för dig som vill strama åt dina matinköp men ändå ha kvar matglädjen och äta näringsriktig mat. Nu lanserar vi en 4 veckors onlinekurs där du får färdiga kostplaner och recept som bygger på mat som kostar runt 10-15 kr per portion under vardagar medan vi på helgen njuter lite extra men utan att det skenar iväg i kostnader.

Din veckohandling landar på ca 400 kr och du kan med fördel köpa allt en gång, vilket gör att du spar både tid och pengar genom att slippa åka till affären var och varannan dag. Dessutom använder du upp det mesta av din veckohandling genom recepten i denna kurs förutom, ett fåtal produkter som du med fördel kan kan spara och använda till nästa veckas recept.

Recepten i Plånboksdieten är lättlagade och du sparar tid genom att laga flera portioner samtidigt och äta som rester dagen efter, eller lägga i frysen. Recepten bygger på GI metoden och det innebär att du äter ca: 25E% långsamma kolhydrater, 50E% fett samt 25E% protein. Kursens recept är en blandning mellan fisk, fågel, kött, ägg, ost men även med många trevliga vegetariska rätter. De flesta rätter passar att frysa såsom soppor, gratänger, grytor och paj. Notera att Ulrika har använt några av sina favoritrecept från tidigare kurser i Plånboksdieten.

Plånboksdieten – Bygg upp din ekonomi och låt dina kilon rasa av

Kursen Plånboksdieten bygger på att minska matsvinn och slippa få matrester i kylen. Dessutom sparar du en massa tid på planering samt undviker impulsköp när det gäller såväl mellanmål, snabbmatslunch och hämtmat. Du är förberedd och klar när en ny vecka startar. Genom att ligga steget före infinner sig ett lugn, trygg i dina utlägg samt på köpet får du äta gott, näringsrikt, hälsosamt samtidigt som du blir slankare.

För att du dessutom ska tappa några kilon under dessa veckor har vi lagt in periodisk fasta i kostprogrammet (dock frivilligt) och det kryddar din viktminskning så att du tappar ca: 1-2 kg i veckan. Totalt ca 5-6 kilo under 4 veckor. Ulrika Davidsson coachar dig varje dag och du har möjlighet att ställa frågor till henne om kostprogrammet, recepten, råvaror mm. och du får stöd och inspiration av andra medlemmar i kursen som ger mycket motivation.

Detta får du lära dig i Ulrikas plånboksdiet:

  • ekonomisk matglädje i köket med billiga råvaror och hälsosamt recept.
  • minska matsvinnet och spar tid genom effektiva inköpslistor som bygger på veckohandling och råvaror med lång hållbarhet.
  • följa kostschemat och göra egna personliga kostscheman för framtiden.
  • näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken och på restauranger.

 

NYHET – ULRIKAS PODCAST

Som en utveckling i det digitala liv vi anpassar oss allt mer efter finns nu möjligheten att ta del av kursmaterialet via Ulrikas podcast. Därför hittar du nu 4 helt unika avsnitt i kursmaterialet till Plånboksdieten där Ulrika berättar om olika hälsoområden. I samband med denna utveckling har vi också valt att prishöja denna kurs 100 kronor för att kunna genomföra denna satsning. Meningen med att skapa materialet i denna form är att kunna uppmuntra till mer rörelse. Ladda ner avsnitten, snöra på dig skorna och ge dig ut på en härlig promenad medan Ulrikas berättar med om hur du kan hitta en långsiktigt hälsosam livsstil.

Ulrikas podavsnitt tar upp nedan områden:

  • Fasta
  • Lågkolhydratkost
  • Träning och förbränning
  • Coacha dig själv

När du har bokat Plånboksdieten:

När du har bokat din kurs Plånboksdieten får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Plånboksdieten ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld, Ulrikas hälsobank eller Hälsoo!

Detta är
En budgetkurs där du bygger upp din ekonomi och låter kilona rasa av
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och spännande recept
- Inköpslistor
- Kunskapspoddar
- Dokument med kunskap och inspiration kring hur man lagar mat på en liten peng
- Dokument om näringslära
- Inspirerande filmer
- Daglig coachning av Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill få ner matkostnaden genom att lära dig veckohandla och planera din kost
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
4 veckor: 5-6 kg
Pris
4 veckor - 898 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coachning

2

Frågor och svar
Ersättningsguide
Viktkort

3

Varför fasta?
Varför lågkolhydratkost?
Näringslära - protein, kolhydrater och fett
Att äta ute
Handla plånbokssmart

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor

5

Kunskapspoddar:
- Fasta
- Lågkolhydratkost
- Träning och förbränning
- Coacha dig själv

6

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna kostschema
Tack och bra jobbat!

TIPS FÖR DIG

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!