Sommarkickstart 2024

2 veckor I 4 veckor I 6 veckor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Sommarens härligaste kurs är här – den helt NYA kursen för att kickstarta din sommar på bästa sätt! Det här är för dig som vill äta sommarfräsch mat med lättlagade recept som bygger på lågkolhydratkost. Med fokus på matglädje, effektiva kostscheman och sommarträning kommer denna kurs ge dig verktygen du behöver för att nå dina hälsomål. Allt för att du ska uppleva en hälsosam och energifylld sommar som du sent kommer att glömma.

Du kan välja mellan:

 • 2 veckor
 • 4 veckor – Fast kursstart 20:e maj
 • 6 veckor (observera att denna kurs är sammansatt av 2 och 4 veckors kursen)

Kursens innehåll

Livesändningar

Ulrika kommer att sända live varje måndag kl 19.00 i gruppen!

Sommarträning

Kursen inkluderar varierad sommarträning som inspirerar till rörelse och aktivitet - hitta din träningsform!

Säsongsmat

Härliga sommarrätter med råvaror och recept som passar när det är varmt och man njuter av såväl frukost på balkongen som middag i trädgården.

Kostschema och recept med matglädje!

Vill du få en riktig kickstart i din viktresa under sommaren är Sommarkickstart perfekt för dig! Ulrika har skapat många av rätterna på Mallorca och du får en blandning av recept med såväl fisk, skaldjur, kyckling, kött och vegetariska rätter.

Här är några av kursens rätter:

 • Champinjon och chevrépaj
 • Laxsallad med blåbär och papaya
 • Tropisk smoothiebowl
 • Hamburgare med jordgubbssallad
 • Crêpes med kesella och bär
 • Pulled pork med apelsincoleslaw
 • Filmjölksbröd
 • Pankotorsk med rissallad
 • Citrontårta med vitchokladcréme och bär

Du sparar både tid och pengar på att följa ett planerat kostschema och de praktiska inköpslistorna varje vecka uppskattas mycket. Dessutom kan hela familjen njuta av dessa recept och du kan lätt lägga till långsamma kolhydrater till de yngre familjemedlemmarna.

Under dessa veckor kommer du att få testa på periodisk fasta 16:8 som innebär att man fastar i 16 timmar och äter under en 8 timmars fönsterperiod. Detta gör att du ökar din förbränning och tappar i vikt.


Sommarträning med motionsglädje!

Ulrika kommer att inspirera dig att få in mycket rörelse dessa veckor! Träning ska vara roligt och du ska njuta av varje steg du tar. Du gör dagliga promenader i den takt som passar dig – ditt mål ska var att komma upp i minst 8000 steg per dag men gärna 10 000 steg. Du kommer i snitt upp till 4000 – 5000 steg och går du en timme så är du nära 10 000 steg. Du kombinerar din stegräkning med Ulrikas enkla sommarprogram som tar 20 minuter per tillfälle och utför dessa varannan dag. Träning och rörelse ska vara enkelt och det ska framförallt vara träningsglädje!

Tillsammans i gruppen gör vi sommaren aktiv och vi peppar varandra till att göra övningarna samt att vi får till en daglig promenad. Träningen ingår i Sommarkickstart 4 och 6 veckor.


Gemenskap och gruppglädje!

Ulrika kommer att coacha dagligen i den gemensamma FB gruppen och det har en stor betydelse för att du ska vara motiverad och följa kostschemat varje vecka. Vi alla i gruppen inspirerar varandra och du kommer att känna tillhörighet och många att dela dina framgångar, frågor, utmaningar och roligt att följa andras resultat. Ulrika kommer att sända live varje måndag kl.19.00 i gruppen!


Vad kan du förvänta dig för resultat?

Under dessa veckor kommer du att bli både piggare, känna dig friskare och slankare! Följer du kostschemat strikt och även följer Ulrikas träningsupplägg så har du goda förutsättningar att tappa i snitt 1 – 2 kg per vecka och totalt kan du räkna med att du går ner ca 6-8 kg under 6 veckor om du har behov av det.

Dessutom kommer du tjäna både tid och pengar på att laga din egen mat och ha en bra planering! Ulrika lovar att du kommer att njuta av hennes nyskapade recept och det förgyller din sommar.

När du har bokat Sommarkickstart 2024:

När du har bokat din kurs får du inom en timme din inbjudan till en grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider sön-fre. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med Ulrikas Team. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för kursen ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
En härlig kickstart full av matglädje
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Inspirerande filmer
- Daglig coachning av Team Ulrika i en Facebookgrupp
- Sommarträning i 4 och 6 veckorskursen
För vem
För dig som vill boosta kroppen under sommaren
Du behöver
Engagemang, motivation och viljan att förändra din kost under sommaren
Beräknad viktnedgång
2 veckor = 2-4 kg
4 veckor = 5-6 kg
6 veckor = 6-8 kg
Pris
2 veckor - 598 kr*
4 veckor - 1198 kr*
6 veckor - 1498 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet 365 dagar från köpdagen

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!