Prova på vecka

1 vecka

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Upptäck en vecka full av härlig matglädje med Ulrikas kostschema

– och det bästa av allt? Det är helt gratis för dig att prova på! Om du längtar efter att få ny inspiration och komma igång med en hälsosam, lågkolhydratkost, så är det här din chans att göra det. I alla Ulrikas kurser är matglädje i fokus och det är vi övertygade om att du kommer att få uppleva denna veckan.

Vi vet att planering är nyckeln till framgång när det kommer till att uppnå sina hälsomål, och det är därför vi är här för att hjälpa dig att komma igång. Med vår prova på vecka får du tillgång till färdigt kostschema, läckra recept och praktisk inköpslista som kommer att göra din vecka till en riktig njutning.


Utforska matglädjens värld med oss!

I prova på veckan får du njuta av hälsosam lågkolhydratkost som bidrar till att du får mycket matglädje i köket samtidigt som du får ett jämnt blodsocker och blir av med sötsuget. Du kommer att få prova Ulrikas favoritrecept och du får en blandning av recept med såväl fisk, kyckling, kött och vegetariska rätter. Några rätter som är med i prova på veckan är bananplättar med jordgubbar och mandel, vietnamesiska vårrullar med kyckling, dansk spätta med remouladsås och medelhavsinspirerad tomatsoppa.

Under veckan undviker du snabba kolhydrater och socker och äter en naturlig och varierad kost med mycket grönsaker, protein och bra fetter. Det ger en effektiv kickstart för att sedan fortsätta med en hälsosam livsstil.

Du kommer även få testa på två typer av fasta- 5:2 och 16:8. Vilket betyder att du under två dagar skippar frukosten och äter 500 kalorier de dagarna. Det är hemligheten för att få igång en bra förbränning och så att kroppen inte vänjer sig vid samma kaloriintag varje dag.


Coachning och Gemenskap

Varje dag har du chansen att delta i vår aktiva Facebookgrupp, skapad för de som följer prova på veckan. Här hittar du inte bara stöd, motivation och inspiration, utan också Ulrika och hennes team som guidar och peppar dig. Gör din resa mot bättre hälsa till något gemensamt och givande med oss!


Vad kan du förvänta dig för resultat?

Du kommer att tappa 1-2 kg under denna veckan och ändå äta gott och njuta av vällagad mat. Du sparar både tid och pengar på att följa ett planerat kostschema där middagen blir lunch dagen efter. Du tjänar också tid på att slippa fundera på vad du ska äta och den praktiska inköpslistan uppskattas mycket. Resultat av denna vecka blir även att du kommer att lära dig mer om lågkolhydratkost, fasta och hur du ska fortsätta dig resa mot en hälsosam livsstil!


Glöm inte att spana in Ulrikas kosttillskott och måltidsersättningar som kan hjälpa dig på resan mot en bättre hälsa. Beställ här!

När du bokat Prova på veckan:

När du har bokat Prova på veckan får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider sön-fre. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden. I gruppen har du daglig kontakt med oss i team Ulrika. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Prova på veckan ligger och du har tillgång till detta under 1 år. Har du redan ett \\\”mitt konto\\\” på hemsidan så hamnar kursmaterialet där direkt, har du inget konto ännu så skickas en inloggningsuppgift ut till dig efter köpet.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
En prova på vecka
Du får
Ett personligt konto med:
- Ulrikas favoritrecept med massor av matglädje
- Lågkolhydratsrecept som är kaloriberäknade för viktnedgång
- Färdigplanerat kostschema och inköpslista
- Kunskap om lågkolhydratkost, fasta och hur du kan fortsätta din resa
- Daglig coachning av Team Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill ta första steget mot en hälsosammare livsstil
Beräknad viktnedgång
1 vecka: 1-2 kg
Pris
1 vecka - 0 kr*

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!