Privat konsultation

1 - 3 veckor

Med privat konsultation kan Ulrika hjälpa dig att planera just Din hälsoresa!

Det kan finnas massor av anledningar till att du inte lyckas i din hälsoresa. Kanske har du underliggande sjukdomar, äter medeciner eller har skador som gör att ett vanligt upplägg inte passar för dig. Eller har du svårt att bryta mönster, skapa nya rutiner och hitta motivation? Ulrika kan inte ta bort dina utmaningar men hon kan hjälpa dig med verktyg och tips på hur du kan tackla problemet och hitta lösningar som passar just dina föutsättningar.

Vem bör boka konsutation?

Kanske har du provat Ulrikas kurser tidigare men halkat av vägen efter kursens slut. Kanske är det första gången du ska prova dig på en hälsoresa och känner dig osäker på vad du kan förvänta dig. Ulrika brinner för att hjälpa andra att hinna en hälsosam livsstil och tack vare att hon själv gjort en sådan resa när hon dels gicvk ner mycket i vikt men framförallt hittade en kosthållning som passade hennes kropp och liv så vet hon hur tufft det kan vara. Genom att nu erbjuda sina kunder privat konsultation hoppas hon på att kunna hjälpa fler att hitta en långsiktighet i sin kostomställning.

Vad erbjuder vi för upplägg?

Vi erbjuder två lika upplägg, ett tillfälle eller tre tillfällen. Varje konsultation är ca 30 minuter och mötet sker över zoom eller annan digital kanal så du kan boka detta oavsett vart du bor. Känner du med dig att du har en större resa framför dig rekommenderar vi att du bokar tre tillfällen direkt, har du däremot någon enstaka fråga eller vill göra en mindre punktinsats bör ett tillfälle räcka.

Du väljer hur många tillfällen du vill boka. När du har genomfört köpet kommer du att få en bekräftse med inloggning till ditt konto där du hittar information om hur du bokar din konsultation samt tips på hur du bör tänka inför ditt första möte.

Hur går det till?

När du har bokat din konsultation får du ett bekräftelse mail från oss. Där får du även inloggningsuppgifter till ditt konto samt en länk till en “kurssida”. Har du redan tidigare bokat en kurs hos oss är det exakt samma upplägg som gäller för konsutationen. På kurssidan finner du information om hur själva bokningen av konsuktationen går till samt tips som kan vara bra att tänka på innan du gör din bokning.

 

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld!

Detta är
En privat konsultation med Ulrika Davidsson om just Din hälsoresa
Du får
- Tips och råd för just Dig
- Möjlighet att berätta om dina utmaningar och tips på lösningar
- Personliga delmål och mål för din resa
- Pepp och stöd från Ulrika
- Personliga lösningar utifrån dina utmaningar
För vem
Alla som vill få personlig vägledning i sin hälsoresa
Du behöver
Bra internetuppkoppling och gärna en dator med kamerafunktion
Beräknad viktnedgång
Oavsett om du behöver gå ner 20 kilo eller om du vill hitta ny matinspiration och nya kostvanor fungerar det bra att boka en kponsultation. Ulrika har mångårig erfarenhet av att hjälpa personer i deras hälsoresa och med hennes kunskap och erfarenheter kommer hon kunna guida dig i just Din resa.
Pris
1 tillfälle - 298 kr
3 tillfällen - 749 kr

TIPS FÖR DIG

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!