Presentkort 1298 kronor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

 

Den perfekta presenten till dig som vill ge någon en nystart på sitt hälsoliv!

Att ge någon ett presentkort på Ulrika Davidssons sida är uppskattat av alla oavsett ålder, kön eller intresse. Att få tillgång till kostscheman, recept och inköpslistor för att underlätta din vardag hjälper inte bara den som vill gå ner i vikt utan är till lika stor glädje för den stressade familjen med småbarn som inte hinner tänka på att veckoplanera sina måltider, den oinspirerade karriäristen som vill äta bra men allt som oftast köper take away eller varför inte de glada pensionärerna som behöver få ny matinspiration och hitta ett nytt, genomensamt intresse i att skapa mat tillsammans med färdiga kostschema?!

Vill du köpa presentkort i annan valör?

Gör så här:

Genom att lägga detta presentkort i varukorgen och betalar detta kommer du att få en inloggning till en sida på Mitt konto, där kan du enkelt ladda ner presentkortet och skriva ut det. Presentkortet är en pdf så om du istället vill maila detta till mottagaren går det givetvis också utmärkt.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
Ett presentkort
Du får
Ett presentkort värde 1298 kr vilket ger dig möjlighet att boka någon av våra 6-veckorskurser. Presentkortet är perfekt att ge bort till någon som du vet vill starta ett mer hälsosamt liv.
För vem
Alla som känner någon som vill eller behöver få en nystart i sitt hälsoliv.
Du behöver
Någon som du vill ge en fin present!
Beräknad viktnedgång
En viktnedgång är alltid individuell och beror dels på dina förutsättningar men även dina insatser. Ett presentkort på 1298 kr ger mottagaren en möjlighet att boka någon av våra 6-veckorskurser vilket brukar ge en viktnedgång på ca 10 kg lite beroende på vilken kurs man väljer.
Pris
1298 kr - men mottagaren kan alltid addera egna pengar för att boka in sig på en längre kurs om hen så skulle önska.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!