Onlinegympa med Charlotte

52 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld, Ulrikas hälsobank eller Hälsoo!

Hitta flåset och glädjen med onlinegympa!

Under ett drygt år med Covid-19 har vi blivit väldigt kreativa när det kommer till träningen. Onlineträning funkar precis lika bra i gympaformat som i yoga. Dessutom är det ju så praktiskt att kunna träna precis vart och när du vill utan att behöva anpassa dig till gymmet eller vissa klockslag. Genom att röra på oss äter vi bättre, sover bättre och mår helt enkelt bättre. Och att träning inte behöver vara svårt eller dyrt det är Charlotte verkligen ett bevis för; “Jag har alltid varit fysiskt aktiv. Som ung mest inom föreningsidrott men efter gymnasiet började jag med egen träning och har nog provat allt som finns inom gym och pass. Rörelse till musik och dans har alltid varit en självklarhet i mitt liv och därför började jag skapa egna gympapass. Jag tycker ofta musiken gör att man glömmer hur jobbigt det är och man får dessutom använda hjärnan när man tränar koordination.” 

I den här kursen har Ulrika tillsammans med Charlotte Aav, som arbetar som bonde på Gotland men som också är utbildad idrottslärare och driver bygdegårdens gympaklubb, satt ihop en kurs med klassisk gympa. Det är flera olika pass i olika nivåer för dig som verkligen vill jobba på flåset och få en härlig utmaning med riktigt mycket glädje. Passen kan du med fördel kombinera med varandra eller köra var och en för sig beroende på tid, ork och behov.

Charlotte driver olika gympagrupper i Rone på Gotland och stöter ibland på utmaningar; “Jag har märkt att att många medelålders kvinnor men framförallt män tror sig inte vara bra på koordination. Efter jag startande mina gympagrupper i Rone förstod jag att så är det inte. Med enkla rörelser kan i princip vem som helt hänga på och få ut mycket att träningen. Bara man vågar prova! Mina pass är svettiga och framförallt pulshöjande. Alltså förbränningen ökar!! Tillsammans med styrketräning där kroppen är den enda vikten får man en riktig kroppsgenomkörare.” 

Med detta sagt tycker vi inte att det finns några ursäkter kvar! Boka upp dig på Charlottes härliga onlinegympa och håll igång hela sommaren, oavsett vart du befinner dig. Vi kan lova att du inte bara kommer må bättre, du kommer bli gladare dessutom!

Pulshöjande för ökad förbränning

Precis som Charlotte säger ovan är pulshöjande aktiviteter bra för din förbränning. Oavsett vart i din hälsoresa du är, oavsett din ålder och ditt kön så mår kroppen bra av att öka sin puls. Vi ska absolut arbeta med att uppnå 10 000 steg/dag men försök att ersätta några av dessa steg med ett härligt pass någon dag i veckan så kommer du känna hur förbränningen kommer igång. Bäst är det givetvis att även kombinera med en bra och hälsosam kost, något som ju Ulrika Davidssons recept enkelt hjälper dig med. Gympa är dessutom något som passar perfekt att göra tillsammans med barnen, partnern eller kompisar. Dra ihop ett gäng, bestäm en dag och tid och kör. Vi kan utlova endorfiner och svett och du kommer känna dig nöjd med din dag!

Detta får du i kursen Onlinegympa med Charlotte:

  • Pulspass bas, helt utan hopp, med flås och rörelseglädje till musik – 40 min
  • Pulspass medel, enstaka hopp, lite högre intensitet med flås och rörelseglädje till musik – 40 min
  • Balanspass, styrketräning med fokus på balans – ca 20 min
  • Corepass, styrketräning med fokus på rumpa, mage, rygg – ca 20 min
  • Stretch- och rörlighetspass, går igenom hela kroppen – ca 15 min

Träningsprogrammen är digitala och du kan använda dessa precis hur ofta och mycket du vill under det år du har tillgång till ditt kursmaterial.

När du bokat vår onlinegympa:

När du har bokat vår onlinegympa får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. Gruppen är en inspirationsgrupp för er deltagare där du kan dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan. Ulrika kommer även vara inne i gruppen då och då!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för kursen ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld, Ulrikas hälsobank eller Hälsoo!

Detta är
En träningskurs med instruktionsfilmer för dig som vill få övningar att göra hemma eller utomhus
Du får
Ett personligt konto med:
- Instruktionsfilmer
- Olika träningsövningar, anpassade för olika nivåer
- Förslag på träningsupplägg
- träning för kroppens alla muskelgrupper
För vem
För dig som vill få en riktigt härlig träning med mycket flås och glädje
Du behöver
Träningsmatta eller annat mjukt underlag
Beräknad viktnedgång
Muskler väger mer än fett varför du kanske inte kommer att märka någon viktnedgång, vi rekommenderar istället att du använder dig av måttband för att mäta dina resultat
Pris
52 veckor - 298 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Kursens innehåll

1

Välkommen
Starkare tillsammans

2

Frågor och svar
Viktkort


3

• Pulspass bas, helt utan hopp, med flås och rörelseglädje till musik - 40 min
• Pulspass medel, enstaka hopp, lite högre intensitet med flås och rörelseglädje till musik - 40 min
• Balanspass, styrketräning med fokus på balans - ca 20 min
• Corepass, styrketräning med fokus på rumpa, mage, rygg - ca 20 min
• Stretch- och rörlighetspass, går igenom hela kroppen - ca 15 min

4

Kunskapsdokument om träning
Öka din förbränning

5

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna träningsschema
Tack och bra jobbat!

TIPS FÖR DIG

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!