KETO

4 veckor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

En av våra mest omtyckta och effektiva kurser är Keto. Det har varit en populär kosthållning ända sedan den lanserades och populariteten håller i sig, inte bara hos oss utan runt om i världen är keto en kosthållning som allt fler anammar. Den stora anledningen är troligtvis att den är så effektiv för viktnedgång och dessutom är det enkelt att tillaga recept som passar för denna kost.

Kursens innehåll

Ny användarupplevelse

Vår nuvarande design av Keto 4 veckor är mer interaktiv och är baserad på hundratals feedback från våra kunder. Uppgraderingen kommer att hjälpa dig att följa din egen resa digitalt.

53 olika ketorecept!

Du kommer att få tillgång till 53 olika lågkolhydratsrecept som är kalori- och kolhydratberäknade.

Effektivt

Ulrika har skapat ett kostschema som är strikt men effektivt. Du kommer snabbt känna av effekten!

Vad är Keto?

Keto är en utveckling av LCHF men ett steg striktare. Kostschemat består av en proteindiet med relativt mycket fett som vi i vårt kursutbud kombinerar med periodisk fasta. Målet med Keto är att hamna i ketos. Det händer när du tömmer dina kolhydratsdepåer och använder det lagrade fettet som energikälla i kombination med den energi du får genom fettet och proteinerna i din kost. I min Ketokurs ligger du på ett dagsintag av kolhydrater på mellan 15-30 g de flesta dagarna och vissa dagar upp till 50 g (när du väljer dessert och vin) Detta är ett snabbt sätt att få tydligt resultat, du tappar ca 1-2 kg i veckan om du håller dig till kostplanen.

Detta får du lära dig i Ketodieten:

  • Grunderna i Keto
  • Matglädje i köket med nya recept som bygger på 75E% fett, 20E% protein och endast 5E% kolhydrater.
  • Mycket lättlagade recept som passar såväl till lunchlådor och mättande middagar.
  • Följa kostschemat och göra egna personliga kostscheman för framtiden.
  • Näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken och på restauranger.

Kostschemat och recepten bygger på en lågkolhydratkost med goda och lättlagade recept! Alla recepten är kaloriberäknade då man äter olika kalorier varje dag för en hög förbränning. Det kommer vara två typer av fasta planerat i kostschemat, 16:8 och 5:2. Att använda sig av olika typer av fasta är ett bra verktyg för att förbättra sin hälsa och gå ner i vikt, men även för att behålla vikten.  Du kan också välja att avstå från fasta och äta fler kalorier dessa dagar.

Kursen Keto förklarar vad du behöver göra för att uppnå ketos, hur du behåller tillståndet samt hur du utforskar följdeffekterna och den inverkan den har på kroppen. Du lär dig allt om den mat din kostplan ska innehålla och hur du planerar dina måltider, när du äter ute och hur du ska jobba med din motivation under dessa veckor.


Glöm inte att spana in våra nya kosttillskott och måltidsersättningar som kan hjälpa dig på resan mot en bättre hälsa. Beställ här!

När du bokat Keto:

När du har bokat din kurs Keto får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har du daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för kursen ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
En hälsokurs med fokus på vikt och att uppnå ketos
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kalori- och kolhydratberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Övningar att göra
- Inspirerande coachningsfilmer och matlagningsfilmer
- Daglig coachning av Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill gå ner i vikt snabbt
Du behöver
Ha en inställning till att testa nya vanor och utforska en ny kosthållning
Beräknad viktnedgång
4 veckor - 5-6 kg
Pris
4 veckor - 998 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!