Höst Turbo 2020

2 veckor

Njut av hösten och gå ner i vikt!

Vill du få hjälp att komma i form under hösten med enkla, lättlagade recept som bjuder dig på höstens goda smaker? I vår återkommande och mycket populära kurs Höst Turbo 2020 får du under två veckor färdigt kostschema, recept, inköpslistor och coachning för att möte hösten snyggare än någonsin!

Recepten i kursen är nya för kursen och bygger på härliga grönsaker och andra råvaror som passar bra så här under hösten. Som kursdeltagare kommer du att få njuter av aktuella bär och rotfrukter till så väl frukost som ett gott inslag i flera maträtter. I övrigt bjuder kursen på lättlagade, lågkolhydratrecept som innehåller fisk, skaldjur, kyckling och kött. Samt spännande smaksättningar i gratänger, såser och tillbehör.

Minska matsvinnet!

Ulrika har tagit extra hänsyn till att minska svinnet och har planerat för att använda alla råvaror som finns på inköpslistan, därför behövs enbart 1 inhandling i veckan göras. Många rätter blir dessutom goda rester till dagen efter vilket även det är så väl ekonomiskt som tidseffektivt.

Den här kursen ät ett gott och enkelt sätt att förlänga sommarens matglädje på! Vad sägs till exempel om goda färsrätter med spännande tillbehör? Snabba och enkla fiskrätter och smarrig desserter?

För att tappa i vikt snabbare än vanligt har Ulrika utformat kostplanen så att man äter olika mängd kalorier varje dag samt lagt in 2 fastedagar (5:2) i veckan. Vissa dagar använder man sig även av 16:8 för att ytterligare krydda viktminskningen.

Detta får du lära dig i Ulrikas Höst Turbo 2020:

  • Säsongsbaserade rätter som bygger på våra svenska höstråvaror.
  • Hur fasteperioder påverkar din viktnedgång.
  • Följa kostschema och göra egna personliga kostscheman för framtiden.
  • Näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken och på restauranger.

När du har bokat Höst Turbon:

När du har bokat din Höst Turbo får du inom en timme din inbjudan till en grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för kursen ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Missa inte vår e-shop där du kan beställa produkter som passar till onlinekurserna! Där hittar du till exempel vårt populära To Go Kit som passar utmärkt när du är på resande fot, Homekitet med Ulrikas favoriter i köket och vårt Viktkit med våg, måttband och peppande broschyr.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld!

Detta är
En viktminskningskurs med säsongsanpassade recept som passar perfekt under hela hösten
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och spännande recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Inspirerande filmer
- Daglig coachning av Ulrika i en Facebookgrupp
För vem
För dig som vill äta hälsosamt och säsongsbaserat hela hösten.
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
2 veckor = 4-5 kg
Pris
2 veckor - 498 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coachning

2

Kom igång på morgonen
Bra att veta
Viktkort
Motivation
Mål och målplanering

3

Mat på språng
Eventuella biverkningar
Lågkolhydratkost
Fasta
Proteiner, kolhydrater och fett
Förbränning
Råvaruguide

4

Kostschema
Recept
Inköpslista

5

En hälsosam livsstil
Tack och bra jobbat

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!