Hormonell Balans

6 veckor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Hormonell Balans – för dig som vill få koll på dina hormoner!

Känner du dig ofta trött, nedstämd och att känslorna snurrar runt inombords? Du är inte ensam! Ungefär 8 av 10 kvinnor upplever olika typer av hormonella besvär vid PMS, i förklimakteriet eller i klimakteriet. Men det finns lösningar för att må bättre med rätt kost, träning och coachning kan symptomen minskas! Ulrika har skapat en unik kurs som inte bara adresserar dina bekymmer, utan också ger dig verktygen för att återta kontrollen över ditt liv och komma i hormonell balans!

VI HAR TRE OLIKA ALTERNATIV BEROENDE PÅ DITT BEHOV.

Kursens innehåll

Kursen

-Kursmaterialet

Kursen + Hormoner i Balans

-Kursmaterialet
-2 st Hormoner i Balans kosttillskott (värde 398:-)
-För dig som är en kvinna i fertil ålder

Kursen + Klimakterie Balans

-Kursmaterialet
-2 st Klimakterie Balans kosttillskott (värde 398:-)
-För dig som är i förklimakteriet eller klimakteriet

Förebygga och påverka

Hormonell Balans är nödvändigt för att du ska må bra och kunna förebygga sjukdomar, – speciellt i 35-55 årsåldern, då hormonnivåerna förändras, och du blir mer lättpåverkad av både fel mat och stress. Vi har samlat ett urval av studier och forskning som stödjer innehållet i Ulrikas kurser (du hittar kunskapsbanken i menyn) för dig som vill fördjupa dig mer. Att kosten och kaloriintag är avgörande som flertalet studier visar är ingen nyhet. Vad som däremot är viktigt att lyfta fram är HUR stor påverkan kosten faktiskt har på vår hälsa. Hälsa är ju så mycket mer än vikt och även om kosten absolut är avgörande när man vill göra en viktnedgång så kan den även påverka dig som har värk och inflammationer i kroppen, lider av mag- och tarmproblem, klimakteriebesvär eller andra hormonella problem.

Maten du äter påverkar mycket i kroppen, din hormonella produktion, hjärnans funktion, ditt humör och givetvis din hälsa. Om din kost inte innehåller rätt näringsämnen kan din kropp inte producera hormoner på rätt sätt, och inte heller upprätthålla hormonbalansen. Det kommer du märka av genom tex försämrad sömn och irritation. Med rätt kost kan du dock påverka din hormonella balans positivt och mildra besvären vid PMS, i förklimakteriet och i klimakteriet.


Kost och Kunskap

Hormonell Balans innehåller hälsosam mat som bygger på antiinflammatorisk kost där tyngden ligger på mat, som i sin tur stödjer kroppens hormonella balans. Kursen innehåller inget gluten, socker och det är minimalt med komjölksprodukter. Det är en varierad kost med mycket grönsaker, naturligt protein och bra fetter.

Här är några rätter som finns med:

  • Lövbiff teriyaki med nudelsallad
  • Kycklingbiffar med mangosalsa
  • Torskgryta med rotfrukter och curry
  • Yoghurt med kokosgranola och mango
  • Tomatsoppa med kanel och ingefära
  • Persisk köttgryta
  • Bananpannkaka med frukt och bär
  • Skinkpaj med broccoli och cheddar

I kursen får du lära dig vilken mat som blockerar och rubbar din hormonella balans, så du vet vad du bör undvika. Du får även lära dig mer om hormoner och deras funktioner samt vad de 6 viktigaste faktorerna är för att komma i hormonell balans.


Styrketräning

Även träning är en viktig del under denna tid. Många kvinnor i den här åldern slutar helt att träna eller nöjer sig med promenader. Det kan också bidra till ökade besvär och problem. Det finns massor av spännande forskning inom området hormoner, PMS-besvär, klimakteriet och träning. I den här kursen har vår träningscoach Charlotte Aav skapat ett träningsprogram med olika pass som är baserat på den forskning som finns inom området och studierna visar tydligt på att träningsformen för att lindra hormonella besvär är styrketräning. Alla övningar går att genomföra hemma med sin egen kropp eller med fria vikter. Studier visar att 2-3 pass i veckan, då man belastar sin muskulatur, är tillräckligt för att göra stor påverkan och minska hormonella besvär.


Coachning

Den slutna gruppen är en av framgångsfaktorerna för att lyckas med genomförandet av kursen och att hjälpa till att nå dina mål. Du får möjlighet att både ge och få inspiration, tips och pepp under hela kursen. Ulrika och hennes team coachar, stöttar dig, ger tips, svarar på frågor och guidar dig under hela kursperioden. I kursen kommer du även kunna delta i spännande och lärorika livesändningar med Ulrika, Charlotte och gynekologen Nina som är vår samarbetspartner från Noona kliniken.


Glöm inte att spana in Ulrikas Hälsoprodukter som kan hjälpa dig på resan mot en bättre hälsa. Beställ här!

När du bokat Hormonell Balans

När du har bokat Hormonell Balans får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider sön-fre. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har vi daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Hormonell Balans ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
En hälsokurs med fokus på att komma i hormonell balans
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära och hormonell balans
- Specialgjorda träningspass för just kvinnor
- Livesändningar
- Daglig coachning av Team Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill komma i hormonell balans och bli stark
Du behöver
Vilja satsa på en kost och träning som verkligen fungerar för dig just nu
Beräknad viktnedgång
6 veckor - 8 kg
Pris
6 veckor - 1698 kr*
6 veckor + 2 kosttillskott - 1898 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!