Hälsosam December 2022

2 | 4 veckor

Nollställ

Hälsosam December – en månad av hälsosam matglädje!

I Ulrikas kurs Hälsosam December från 2021 får du hjälp att göra nyttigare val under december och jul men samtidigt njuta av god mat! Du kan välja mellan två olika upplägg, 4 eller 2 veckor. I vår 4-veckorskurs får du vägledning och coachning varje dag med ett kostschema som börjar 28 november och sträcker sig till Annandag jul. Det här är alternativet för dig som inte vill gå upp i vikt under december. Vill du ha en kortare kickstart men ändå få ta del av Ulrikas härliga julrecept passar 2-veckorsalternativet bra. Båda kursalternativen innehåller Ulrikas julbord med flera härliga recept som gör julen både god och hälsosam!

Julen, eller hela december, är en utmaningen för många och därför har vi valt att skapa en kurs som pågår från 28 november till Annandag jul (fast kursstart, välj rätt alternativ nedan). I detta 4-veckorsalternativ får du ett kostschema perfekt anpassar efter alla högtider. Under vardagarna äter du färre antal kalorier för att under helgen kunna få njuta av en trevlig adventsfika och härlig helgmiddag. Det här är ett perfekt upplägg för dig som är orolig över alla utmaningar som december bjuder på. Det är faktiskt enklare att hålla sig till en hälsosam kost när man har ett kostschema att följa.

Kursens innehåll

Maten

I den här kursen får du måltider och recept anpassade efter december, både vardagen och högtiderna.

Vikten

Njut av allt december har att erbjuda utan att gå upp i vikt. Genom kostschemat och bra alternativ kommer du klara det!

Guldkant

Adventsmys, luciafika och julfester - med Ulrikas recept kan du njuta av godsaker och mingel utan att ge avkall på kostschemat.

Känner du att det är svårt eller att du inte har behov av att få ett kostschema för hela månaden rekommenderar vi att du väljer 2-veckorsalternativet. Här kan du börja när det passar dig! Under två veckor får du kostschema med mindre antal kalorier under vardagarna och lite lyxigare helgmenyer. I denna kurs får du dessutom både Ulrikas härliga Luciafika samt hennes julbordsmeny!

Detta får du i Hälsosam December:

  • Kostschema anpassat efter julens helgdagar med recept och inköpslista.
  • Baka julens godsaker på nyttigt (och gott) vis!
  • Kaloriberäknade extradokument; Luciafika och julbordet
  • Snabba och mättande rätter, både varma och kalla maträtter med fisk, fågel och vegetariskt. Alla recept är kaloriberäknade och fulla av matglädje.
  • Kunskapsdokument om hur du bäst bör tänka i december för att må bra och äta hälsosamt.

Hälsosam December är en kurs för att du ska få hjälp att göra nyttigare val i december. Du får goda och lättlagade recept. Recepten i kursen bygger på att äta lågkolhydratkost med fokus på julinspirerad mat samt att äta olika mängd kalorier varje dag. Kursen och recepten är från 2021.

När du bokat Hälsosam December:

När du har bokat Hälsosam December får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. Gruppen är en inspirationsgrupp för er deltagare där du kan dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan. Ulrika kommer även vara inne i gruppen då och då!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Hälsosam December ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ

Detta är
En hälsokurs med julfokus för dig som vill ha hälsosam matglädje under december
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Inspirationsgrupp i en sluten Facebookgrupp där ni kan dela mer av bilder och tankar.
För vem
För dig som vill vara nyttigare i jul med mycket matglädje.
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
2 veckor - behåll vikten över julen!
4 veckor - 2-4 kg
Pris
2 veckor - 498 kr*
4 veckor - 898 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från köpdatumet.

BYGG UT DIN HÄLSORESA MED NÅGON AV NEDAN TILLVAL!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!