Hälsosam December 2021

2 | 4 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller Årspaketet 2022 med Ulrika Davidsson – 52-veckor!

Förhandsboka årets julkurs redan nu – få tillgång till matglädje och inspiration i kursmaterialet redan 21:a november!

Hälsosam December – en månad av hälsosam matglädje!

I Hälsosam December 2021 får du hjälp att göra nyttigare val under december och jul men samtidigt njuta av god mat! Du kan välja mellan två olika upplägg, 4 eller 2-veckor. I vår 4-veckorskurs får du vägledning och coachning varje dag med ett kostschema som börjar 29 november och sträcker sig till Annandag jul. Det här är alternativet för dig som inte vill gå upp i vikt under december. Vill du ha en kortare kickstart men ändå få ta del av Ulrikas nya, härliga julrecept passar 2-veckorsalternativet bra. Båda kursalternativen innehåller Ulrikas helt nya julbord med flera härliga recept som gör julen både god och hälsosam!

Julen, eller hela december, är en utmaningen för många och därför har vi valt att skapa en kurs som pågår från 29 november till Annandag jul (fast kursstart, välj rätt alternativ nedan). I detta 4-veckorsalternativ får du ett kostschema perfekt anpassar efter alla högtider. Under vardagarna äter du färre antal kalorier för att under helgen kunna få njuta av en trevlig adventsfika och härlig helgmiddag. Det här är ett perfekt upplägg för dig som är orolig över alla utmaningar som december bjuder på. Det är faktiskt enklare att hålla sig till en hälsosam kost när man har ett kostschema att följa.

Känner du att det är svårt eller att du inte har behov av att få ett kostschema för hela månaden rekommenderar vi att du väljer 2-veckorsalternativet. Här kan du börja när det passar dig! Under två veckor får du kostschema med mindre antal kalorier under vardagarna och lite lyxigare helgmenyer. I denna kurs får du dessutom både Ulrikas härliga Luciafika samt hennes helt nya julbordsmeny!

Detta får du i Hälsosam December 2021:

  • Kostschema anpassat efter julens helgdagar med recept och inköpslista.
  • Baka julens godsaker på nyttigt (och gott) vis!
  • Kaloriberäknade extradokument; Luciafika och julbordet
  • Snabba och mättande rätter, både varma och kalla maträtter med fisk, fågel och vegetariskt. Alla recept är kaloriberäknade och fulla av matglädje.
  • Kunskapsdokument om hur du bäst bör tänka i december för att må bra och äta hälsosamt.

Hälsosam December är en kurs för att du ska få hjälp att göra nyttigare val i december. Du får goda och lättlagade recept. Recepten i kursen bygger på att äta lågkolhydratkost med fokus på julinspirerad mat samt att äta olika mängd kalorier varje dag.

När du bokat Hälsosam December:

När du har bokat Hälsosam December får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. Gruppen är en inspirationsgrupp för er deltagare där du kan dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan. Ulrika kommer även vara inne i gruppen då och då!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Hälsosam December ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller Årspaketet 2022 med Ulrika Davidsson – 52-veckor!

Detta är
En hälsokurs med julfokus för dig som vill ha hälsosam matglädje under december
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Inspirationsgrupp i en sluten Facebookgrupp där ni kan dela mer av bilder och tankar.
För vem
För dig som vill vara nyttigare i jul med mycket matglädje.
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
2 veckor - behåll vikten över julen!
4 veckor - 2-4 kg
Pris
2 veckor - 498 kr
4 veckor - 898 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coachning

2

Frågor och svar
Viktkort
Motivation
Morgontips

3

Så håller du vikten i jul
Lågkolhydratkost
Råvaruguide

4

Kostschema
Recept
Inköpslista
Ulrikas mysiga Luciameny
Ulrikas helt nya julbord

5

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna kostschema
Tack och bra jobbat!


TIPS FÖR DIG

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!