Food prep

6 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

food prep matlådor

FOOD PREP – matlådor för hela veckan!

Food prep – trenden som tog sin början bland träningsfolket i USA men nu har blivit en rörelse som fångar allt fler. Med Ulrikas onlinekurs Food prep – 6 veckor lär du dig hur du skapar veckans alla matlådor på några timmar. Dessutom får du lära dig hur du planerar så att du kan äta hälsosamt hela veckan.

Kursens upplägg bygger på att du gör 10 matlådor för veckans alla vardag vid ett och samma tillfälle, förslagsvis söndag. Recept bygger på samma upplägg för varje vecka; 2 vego, 2 kött, 2 fisk, 2 fågel och en soppa. Grunden är att du tillagar 2 portioner av vardera rätt men detta kan du givetvis enkelt justera upp eller ner för att det ska passa just ditt hushåll. Alla rätter går att frysa men vissa sparar du i kylen till de första dagarna i veckan. Dessutom ger Ulrika dig tips på olika frukosträtter som du kan förbereda samtidigt som dina matlådor och sen håller sig i kylen några dagar.

Vinsterna med Food prep:

  • Det är ekonomiskt – allt du köper in är noga uträknat och kommer att användas
  • Hälsosamt – du lagar upp matlådor med hälsosamma ingredienser utan onödiga tillsatser och socker och slipper därför spontana snabbmatslösningar pga stress.
  • Du får mer tid – genom att du har förberett alla veckans vardagsrätter får du mer tid till dig själv och roliga aktiviteter eller avkoppling
  • Minimalt med svinn – genom att vi har planerat ditt inköp kommer alla ingredienser användas då de enkelt kan fördelas på flera olika rätter.
  • En varierad lågkolhydratkost med mycket grönsaker som du annars kanske inte skulle använda
  • Du blir slankare, friskare och piggare

Helgmaten:

Kursen Food prep ger dig dessutom trevliga helgmenyer för fredagsmys, lördagsfrukost eller brunch och lördagsmiddag med en hälsosam dessert samt ett kostschema för alla söndags rätter.

I denna kurs ingår det många matlagningsfilmer som visar hur du lagar dina rätter och förpackar dem på ett smidigt sätt!

NYHET – ULRIKAS PODCAST

Som en utveckling i det digitala liv vi anpassar oss allt mer efter finns nu möjligheten att ta del av kursmaterialet via Ulrikas podcast. I denna kurs erbjuder vi nu 4 helt unika avsnitt där Ulrika berättar om olika hälsoområden. I samband med denna utveckling har vi valt att prishöja kursen 100 kr för att kunna genomföra denna satsning. Meningen med att skapa materialet i denna form är att kunna uppmuntra till mer rörelse. Ladda ner avsnitten, snöra på dig skorna och ge dig ut på en härlig promenad medan Ulrikas berättar med om hur du kan hitta en långsiktigt hälsosam livsstil.

Ulrikas podavsnitt tar upp nedan områden:

  • Fasta
  • Lågkolhydratkost
  • Träning och förbränning
  • Coacha dig själv

När du bokar Food Prep:

När du har bokat din kurs Food prep får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för Food prep ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
En hälsokurs med fokus på effektiv matlagning och minimalt med svinn
Du får
Ett personligt konto med:
- Kaloriberäknade recept som är enkla att följa
- Recept anpassade för matlådan
- Härlig helginspiration
- Inköpslistor
- Kunskapspoddar
- Dokument om näringslära
- Inspirerande matlagningsfilmer
- Daglig pepp av Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill spara tid och pengar i din matlagning men ändå leva hälsosamt
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
6 veckor: 6 kg
Pris
6 veckor - 1298 kr*

Du har tillgång till kursmaterialet 365 dagar från det att du köpt kursen.

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coahning

2

Frågor och svar
Viktkort
Varför fasta?
Varför låghydratkost?
Näringslära - protein, kolhydrater och fett
Att äta ute

3

Matlagningsfilmer varje vecka
4 Kunskapspoddar
- Fasta
- Lågkolhydratkost
- Träning och förbränning
- Coacha dig själv

4

Skapa ditt egna kostschema
Helgmeny
Recept
Inköpslistor

5

En hälsosam livsstil
Tack och bra jobbat!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!