Beach 2022

4 | 6 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

NYHET – BOKA REDAN IDAG!

Oavsett om det bara stramar lite i jeansen eller om du känner att du vill göra en riktig hälsosatsning full av matglädje är vår kurs Beach ett utmärkt val! Kursen finns i 4 och 6 veckor och bygger på Ulrikas effektiva kostschema som ger snabb viktnedgång med goda och lättlagade recept. Årets kurs bygger på helt nya recept skapade av Ulrika på Mallorca!

Under kursen kommer du att få njuta av Ulrikas härlig lågkolhydratkost. Du kommer också genom de kursdokument du får i ditt material att lära dig hur du bäst går ner i vikt men även lära dig att planerar dina dagar för framtiden. Du kan förvänta dig att gå ner ca 4 kg på 4 veckors kursen och ca 8 om du väljer 6-veckorsalternativet. Anledningen till att du går ner så snabbt i vikt är för att du kombinerar lågkolhydratkost med periodisk fasta (16:8) och 5:2 dieten. Du varierar med andra ord antalet kalorier under veckans dagar och även tidpunkterna när du äter dina måltider. Och vi lovar, tillsammans klarar vi av fastedagar galant, även om det kan vara lite jobbigt ibland. Vi på Team Ulrika finns med dig under din resa i den slutna Facebook-grupp som du får tillgång till. Här kan du ställa frågor, få pepp från oss och de andra kursdeltagarna och diskutera utmaningar och framgångar. Det kommer göra resan både enklare och roligare!

Beach 6 veckor inkluderar Summer Shape

Vill du få en riktig kickstart i din viktresa inför sommaren rekommenderar vi att du väljer 6-veckorsalternativet. Den kursen inleds nämligen med vår Summer Shape. En tuffare kurs med striktare kostschema som verkligen sätter fart på förbränningen och gör att du kan räkna med ett tydligt resultat. Efter de första två inledande veckorna kan du sedan se fram emot fyra veckor fulla av hälsosam matglädje med ljuvliga sommarsmaker. På så vis får du inte bara märkbar viktnedgång utan du får även njuta av goda sommarsmaker som passar utmärkt under denna tid.

Träningspass ingår

I den här kursen får du ett träningspass av vår härliga PT Maria. Vi har valt ut ett härligt core-pass från hennes kurs Onlineträning som vi säljer här hos oss. Coremuskulaturen är en viktig del i din kropp som även förebygger ryggproblem. Med en stark core avlastar du ryggen, får en bättre hållning och du stärker magmusklerna som i sin tur stimulerar matsmältningen. Så det finns verkligen skäl att arbeta med sin core. Passet är ca 25 minuter och passar bra att göra vartsomhelst. Ute i parken, på stranden eller hemma på golvet. Försök att göra passet i kombination med en löprunda, powerwalk eller annan konditionsträning för att verkligen maximera träningen.

Detta får du lära dig i Ulrikas beachkurs:

  • Härliga sommarrätter med inspiration av Medelhavet.
  • Coreträning som stärker bålen och stimulerar matsmältningen.
  • Personlig coachning på FB av oss på Team Ulrika för att lyckas i din satsning
  • Kunskap om fasta och hur detta påverkar din viktnedgång.
  • Lär dig följa ett kostschema och skapa egna personliga kostscheman för framtiden.

När du har bokat Beach 2022:

När du har bokat din beachkurs får du inom en timme din inbjudan till en grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för beachkursen ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
En härlig viktminskningskurs full av matglädje
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Inspirerande filmer
- Daglig coachning av Team Ulrika i en Facebookgrupp
- Corepass
För vem
För dig som inte vill stå i vassen i sommar
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
4 veckor = 4 kg
6 veckor = 7-8 kg
Pris
4 veckor - 898 kr*
6 veckor - 1298 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet 365 dagar från köpdagen

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coachning

2

Frågor och svar
Viktkort
Varför fasta?
Vad är lågkolhydratkost?
Näringslära - protein, kolhydrater och fett
Att äta på språng

3

Kostschema
Recept
Inköpslistor

4

Podcast
- Lågkolhydratkost
- Fasta
- Tränings och förbränning
- Coacha dig själv

5

Corepass

6

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna kostschema
Tack och bra jobbat!

NULL

BYGG UT DIN HÄLSORESA MED NÅGON AV NEDAN TILLVAL!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!