Ulrikas hälsotest – 66 DC™ Medelhav + före och eftertest

10 veckor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Boka Ulrikas hälsopaket och låt tester visa resultatet av din insats!

“Att göra en hälsosatsning innebär så mycket mer än att gå ner i vikt och strama åt midjan. Det största och viktigaste resultatet när du lägger om din kost och hälsoliv är hur din kropp mår. Att förbättra sina värden som i förlängningen ger dig ett friskare liv är en framgång som inte är lika enkel att ta på men något som vi inte bör glömma bort. I det här paketet får du tydlig information om hur din insats påverkar din hälsa. Genom att göra ett test hos Svensk provtagning och få koll på dina värden och därefter genomföra min underbara kurs 66 Day Challenge med Medelhavsmat under 10 veckor. Sen kommer du kunna mäta av dina värden igen och se hur dessa har förändrats. Jag är så glad att kunna erbjuda detta upplägg!

/Ulrika Davidsson

Kursens innehåll

Hälsotest

Genom ett enkelt hälsotest innan och efter du genomför kursen kommer du snabbt och smidigt se hur dina insatser påverkar din kropp och dess värden.

Kosten

Under 10 veckor får du färdiga kostscheman, snabblagade måltider och massor av matglädje! Att medelhavskosten är hälsosam finns flera studier kring.

Starta när du vill

Oavsett om du vill göra din hälsoförändring idag eller längre fram är det här upplägget perfekt. Du bokar idag och har fem månader på dig att genomföra ditt första test. Recepten och kursmaterialet har du tillgång till i 365 dagar.

Varför 66 Day Challenge med Medelhavsmat? 

I den här kursen får du alla nycklar du behöver för att lyckas och vi lovar att du efter 66 dagar har gjort en stor förändring med din hälsa på många plan. Det kommer att vara väl investerad tid och en upplevelse som har stor betydelse i ditt liv. Vi på Team Ulrika finns med och peppar och motiverar i den slutna Facebook-gruppen för att du ska ta dig igenom alla 66 dagar med ett fantastiskt resultat. Det handlar om en helhet med hälsosam matlagning, effektiva kostscheman, vardagsplanering, målsättning, ökad förbränning, motion och återhämtning. Vi på Team Ulrika har gjort det enkelt för dig genom att förbereda dessa dagar, så nu är det ditt jobb att genomföra dem!

Vad kan du förvänta dig av paketet?

Genom att boka detta paket får du en grundlig insikt i din hälsa. Att genomföra ett test, notera dina värden och sedan gå Ulrikas kurs gör att du kommer att förbättra din hälsa. Grunden till framgången ligger i kursens längd. Du satsar 66 dagar av ditt liv, en tämligen överkomlig tid, för att uppnå ett tydligt resultat, en tydlig förändring. Anledningen till att du kommer att lyckas är att du under dessa dagar får ett schema, du kommer få information om exakt vad du ska äta, hur du ska träna, hur du ska tänka – hur du tar dig an utmaningen. Håller du dig till planen har du efter dessa 66 dagar ändrat ditt vanemönster. Det i sig är fantastiskt. Nu kan dessutom boka in ditt uppföljande test för att se hur dina världen har förändrats genom din insats under dessa 10 veckor. Vi kan nästan utlova att du inte kommer bli besviken!

Kursen innehåller bland annat;

  • Effektivt kostschema som är enkelt att följa
  • 2 hälsotester via Svensk provtagning som visar dina värden
  • Utlåtande från leg. läkare som förklarar din hälsostatus
  • Kaloriberäknade lågkolhydratrecept som kommer göra skillnad för din hälsa
  • Pepp och motivation från oss på Team Ulrika

När du har bokat Ulrikas hälsopaket:

Du kommer du att få ett separat mail från oss med en personlig kod och länk där du bokar ditt hälsotest genom blodprover via Svensk provtagning. Här väljer du vart du vill gå och genomföra ditt test samt när du vill göra detta. Allt för att det ska passa din planering och upplägg.

När du har bokat detta paket får du inom en timme din bekräftelse med länk till ditt kursmaterial. Du kommer sedan lite närmare inpå kursstarten att få en inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med oss i Team Ulrika. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 66 Day Challenge med Medelhavsmat ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
Gör en hälsoresa med den goda och nyttiga maten från Medelhavet
Du får
Ett personligt konto med:
- Schema för att genomföra just din hälsoresa
- 2 hälsotester genom Svensk provtagning, värde 1995 kr
- Utlåtande om din hälsa av leg.läkare
- Kostscheman med kaloriberäknade och lättlagade recept
- KBT övningar att göra
- Dokument om näringslära

För vem
Dig som vill göra en mätbar hälsoförändring
Du behöver
Satsa 10 veckor och göra dina tester innan och efter du genomfört kursen
Beräknad viktnedgång
10 veckor: 12-16 kg

Pris
10 veckor + 2 testtillfällen - 4629 kr*
ERBJUDANDE! Just nu får du köpa detta paket för 2495 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för det här paketet!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen - du har möjlighet att ta dina tester 5 månader från det att du bokat detta.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!