66 Day Challenge™- Summer Edition 2024

10 veckor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Tusentals har redan antagit utmaningen. Resultaten har varit otroliga. Framgången är ett faktum. Ulrikas koncept 66 Day Challenge™ lanserades 2019 och är en framgångssaga. De senaste åren har vi gjort en härlig sommarvariant av detta omtyckta koncept och givetvis har Ulrika gjort det även i år. Så är du sugen på att ta tag i hälsan och rutinerna är  66 Day Challenge – Summer Edition kursen för dig!

Kursens innehåll

Hitta hälsan!

Hälsosam mat behöver varken vara dyr, krånglig eller trist. Med Ulrikas recept kommer du få matglädje och viktnedgång - snabbt och enkelt!

Lär dig springa!

Med övningar och tips från vår löpcoach Charlotte kommer du fixa detta!

Nya vanor

genom att under 66 dagar hålla dig till planen ställer du om din hjärna och skapar ett nytt beteende som gör att du lyckas även på lång sikt.

Livesändningar

4 livesändningar med Ulrika och Charlotte!

Gör skillnad med 66 Day Challenge™ – Summer Edt

Vi vill inte skryta men om du väljer att verkligen anta utmaningen så kan vi lova att du kommer att förändra dina vanor. Varje människa har sitt eget mål och utmaning men oavsett om just ditt mål är att gå ner 15 kilo, springa milen på under en timme, hitta en sundare inställning till kosten eller något helt annat så kan vi lova att du under dessa 66 dagar kommer att hitta en metod för att nå dit.

Till din hjälp får du flera verktyg;

 • Färdiga kostscheman med massor av lättlagade recept som verkligen bjuder på matglädje och ger dig en viktnedgång
 • Övningar och upplägg för att lyckas med löpningen – jo du kommer att lyckas, oavsett din startnivå!
 • Coachning och livesändningar av både Ulrika och vår löpcoach Charlotte.
 • Pepp och gemenskap i en tight och motiverad grupp hjälper vi varandra när det känns tufft och lyckönskar varandra när vi är starka. Det är framgång!

Träning i 66 Day Challenge™ – Summer Edt

I den här kursen har vi valt att fokusera på löpträning och nu under årets varmaste halvår passar det allra bäst för att komma i gång med just löpningen. Så se till att ändra på dina träningsvanor med hjälp av Charlottes träningspass den här  våren och sommaren!

I den här kursen kommer vår stjärna Charlotte Aav att coacha dig till hur du kan komma i gång med löpning eller andra former av träning som passar din fysiska förmåga. I kursmaterialet finns ett HIT-pass som går utmärkt att kombinera med både löpning och promenader. HIT står för Hög Intensiv Träning och är ett effektivt sätt att gå igenom hela kroppen. Charlotte har även tagit fram ett löpupplägg som är anpassat till kursens längd om du vill fokusera på din löpning utöver styrketräningen. Här bygger du upp rutiner och en struktur kring din löpning som gör att du hela tiden utvecklas, oberoende vilken startnivå du har! Dessutom kommer Charlotte med filmer och livesändningar att coacha dig för att du ska lyckas. Charlotte är utbildad löpcoach och genom hennes hjälp kommer du under den här kursen lyckas komma igång på bästa möjliga sätt.


Kosten i 66 Day Challenge™ – Summer Edt*

Precis som i alla Ulrikas kurser genomsyrar matglädjen alla recept du får. Kostschemat är ihopsatt av Ulrika med åtanke att ge dig en tydlig kickstart i din viktresa under de första två veckorna för att sedan fortsätta med god lågkolhydratkost som ger en fortsatt effektiv viktminskning. Eftersom du varje vecka kommer att kunna se resultatet av ditt arbete kommer du vara motiverad att fortsätta. Dessutom kan du se fram emot 10 veckor av lättlagade recept med tydliga sommarsmaker. Och var inte orolig över att bjuda över grannarna på middag. Ingen kommer tro att du följer ett kostprogram med de här måltiderna på menyn!

Här är några härliga recept från kursen:

 • Koreansk biffsallad med röda linser
 • Halloumiburgare med balsamicotomater och pesto
 • Anans med vit chokladkräm och pistagenötter
 • Grillad lax med sötpotatissallad och ruccolasås
 • Gratinerad fetaost med varma tomater
 • Italiensk torskgryta
 • Yoghurtglass med hallon
 • Kycklinggryta med mango chutney

* Recepten och kostplanerna har tidigare förekommit i nedan kurser:

 • Vårturbo 2023
 • Sommarturbo 2023
 • Sommarkickstart 2023
 • Plånboksdieten 2 veckor

Glöm inte att spana in våra nya kosttillskott och måltidsersättningar som kan hjälpa dig på resan mot en bättre hälsa. Beställ här!

När du har bokat 66 Day Challenge™ – Summer Edt:

När du har bokat denna kurs får du inom en timme din bekräftelse med länk till ditt kursmaterial. Du kommer sedan lite närmare inpå kursstarten att få en inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider sön-fre. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har kontakt med Ulrika och Charlotte som peppar dig i träningen. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 66 Day Challenge – Summer Edt ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
En hälsoutmaning som hjälper dig uppnå sommarens bästa form inom både kost och träning
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostschema för att klara din hälsoresa
- Vår löpcoach Charlotte hjälper dig att lyckas
- Kostscheman med kaloriberäknade och lättlagade recept
- Dokument om näringslära
- Kort men effektivt träningsupplägg
- Inspirerande coachning
För vem
Dig som verkligen vill göra en förändring av din livsstil under sommaren
Du behöver
Satsa 10 veckor, ett par löpskor, ett löpmål för just dig!
Beräknad viktnedgång
10 veckor: 12-16 kg


Pris
10 veckor- 1998 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Se vad våra kunder säger

Jag har kämpat i över 20 år med min övervikt. Jag tog mig an utmaningen när jag såg mina kollegors makalösa resultat efter att de deltagit i 66 Day Challenge. Nu efter att jag har gjort mina 66 dagar är jag 17 kilo lättare och mår så mycket bättre. Det enda jag ångrar är varför jag inte gjorde detta tidigare.

/ Anonym

Mitt mål var att bli av med mitt sockerberoende. Jag avslutade min 66 Day Challenge förra veckan och är i mål. Jag är befriad från mitt sockerberoende, tack!

/ Karin

Tänk att man kan få äta så mycket god mat när man ska gå ner i vikt. Jag kan verkligen inte klaga!

/ Markus

Jag blev så himla peppad av hur lätt det gick och vilken fantastiskt god mat man fick äta. Älskar att laga mat så jag har aldrig tyckt något varit jobbigt utan bara roligt att stå i köket o planera veckorna efter recepten. Är nu inne på min tredje vända av 66 DC och har hittills gått ner 21 kg. Är helnöjd redan nu och mår så himla bra! För vem tycker det är tråkigt att shoppa nya kläder🥰

/ Helen

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!