66 Day Challenge™ Medelhav

10 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Snart lanseras nytt startdatum för denna kurs

66 Day Challenge™ med Medelhavsmat – en kickstart full av matglädje!

“Följ med mig på en matresa i 66 dagar där jag kombinerar lågkolhydratkost med periodisk fasta – njut av Medelhavets matlagning och bli lite piggare, friskare och slankare!

I den här kursen får du utöver mina effektiva kostscheman även träning, coachning och givetvis en massa matglädje. Med den här kursen sparar du tid på såväl planering som matlagning. Dessutom utlovar jag sann matglädje och alla förutsättningar för att lyckas med din hälsoresa!”

/Ulrika Davidsson

 

Tusentals har redan antagit och genomför utmaningen. Resultaten har varit otroliga och framgången är ett faktum. Ulrikas 66 Day Challenge™ lanserades 2019 och vi blir dagligen kontaktade av kunder som genomfört dessa 10 veckor och uppnått mål de aldrig trott de skulle lyckas med. Vi har tagit till oss av så väl ris som ros och utöver att skapat helt nya kostscheman och recept inspirerade från Medelhavet har vi även vridit och vänt på hur kursen ska kunna bli ännu lite bättre för alla er som känner er redo att anta utmaningen – vi ger er 66 Day Challenge™ med Medelhavsmat!

Varför 66 Day Challenge med Medelhavsmat? 

I den här kursen får du alla nycklar du behöver för att lyckas och vi lovar att du efter 66 dagar har gjort en stor förändring med din hälsa på många plan. Det kommer att vara väl investerad tid och en upplevelse som har stor betydelse i ditt liv. Ulrika finns med och kommer sända live under flera tillfällen genom hela kursen för hur du ska ta dig igenom alla 66 dagar med ett fantastiskt resultat. Det handlar om en helhet med hälsosam matlagning, effektiva kostscheman, vardagsplanering, målsättning, ökad förbränning, motion och återhämtning. Vi på Team Ulrika har gjort det enkelt för dig genom att förbereda dessa dagar, så nu är det ditt jobb att genomföra dem!

Varför just 66 dagar? 

Grunden till framgången ligger i kursens längd. Du satsar 66 dagar av ditt liv, en tämligen överkomlig tid, för att uppnå ett tydligt resultat, en tydlig förändring. Anledningen till att du kommer att lyckas är att du under dessa dagar får ett schema, du kommer få information om exakt vad du ska äta, hur du ska träna, hur du ska tänka – hur du tar dig an utmaningen. Håller du dig till planen har du efter dessa 66 dagar ändrat ditt vanemönster. Du har säkert försökt göra en hälsoförändring tidigare, de flesta av våra kunder har det men anledningen till att du kommer lyckas den här gången bygger på att du under dessa 66 dagar programmerar om din kropp och helt enkelt förändrar dina vanor.

Kursen innehåller bland annat;

  • Effektivt kostschema som är enkelt att följa
  • Kaloriberäknade lågkolhydratrecept
  • Prova lågkolhydratkost, periodisk fasta och food prep
  • PT Maria har skapat nya träningsblock och sänder live
  • Personlig träningscoachning
  • Förbränningstaktik och annan effektiv träningskunskap
  • Hitta din inre kraft att skapa en hälsoförändring

Träningen i 66 Day Challenge™ med Medelhavsmat

Många av de som har gått våra tidigare 66 Day Challenge kurser har angett att träningen har varit en lika viktig del som kosten. Det är något som gör oss väldigt glada! Att göra en hälsoresa kräver att man arbetar på flera plan. Det är något vi verkligen har satsat på i dessa kurser och som givetvis är en stor del även i denna kurs.

PT Maria som varit med oss sedan starten har lyssnat på våra tidigare kunders feedback och tagit fram ett helt nytt träningsprogram. Genom att utmana dig själv och följa programmet kommer du snabbt känna tydliga resultat. Maria har förenklat träningen och gjort den mer effektiv.

Under denna kurs har du också en unik möjlighet att utnyttja Maria som din personliga PT. Genom att du varje vecka kan maila in filmer på veckans utmaning får du coachning och feedback från Maria. Missa inte denna unika möjlighet att verkligen ta din träning, oavsett vilken nivå den är på i dag, till helt nya höjder.

Maria har flera års erfarenhet av att arbeta som PT och kommer kunna hjälpa dig att utvecklas, oavsett vilken din ingångsnivå är!

Kosten i 66 Day Challenge™ med Medelhavsmat

Precis som i tidigare kurser bygger kostschemat på en lågkolhydratkost i kombination med periodisk fasta och massor av matglädje. Recepten i den här kursen är starkt inspirerade av medelhavet och dess smaker. Alla ingredienser och råvaror går dock utan problem att hitta i våra svenska butiker. Recepten är också, precis som i Ulrikas övriga kurser, enkla att tillaga och anpassade för att fungera i vardagen. Alla recept kan utan problem anpassas till familjemedlemmar som inte vill eller bör utesluta kolhydrater genom att vid dessa tillfällen addera pasta/ris/bröd.

Eftersom vi har inspirerats av maten runt Medelhavet innehåller recept färre mejeriprodukter och mer grönsaker än vad vi svenskar kanske är vana vid. Detta är också en av anledningarna till att kosten runt medelhavet anses så hälsosam och god! Vi hoppas verkligen att du i den här kursen kommer att hitta många nya favoriter som får följa med dig under lång tid framöver!

Vad kan du förvänta dig av 66 Day Challenge™?

Vi vill inte skryta men om du väljer att verkligen anta utmaningen så kan vi lova att du kommer att förändra dina vanor. Varje människa har sitt eget mål och utmaning men oavsett om just ditt mål är att gå ner 15 kilo, springa milen på under en timme, hitta en sundare inställning till kosten eller något helt annat så kan vi lova att du med kursens unika upplägg och den dagliga coachningen i den slutna Facebook-gruppen under dessa 66 dagar kommer att hitta en metod för att nå dit.

Sagt om 66 Day Challenge™

”Tänk att man kan få äta så mycket god mat när man ska gå ner i vikt. Jag kan verkligen inte klaga!”

”Mitt mål var att bli av med mitt sockerberoende. Jag avslutade min 66 Day Challenge förra veckan och är i mål. Jag är befriad från mitt sockerberoende, tack!”

”Jag har kämpat i över 20 år med min övervikt. Jag tog mig an utmaningen när jag såg mina kollegors makalösa resultat efter att de deltagit i 66 Day Challenge. Nu efter att jag har gjort mina 66 dagar är jag 17 kilo lättare och mår så mycket bättre. Det enda jag ångrar är varför jag inte gjorde detta tidigare.”

Individuell eller gemensam kursstart

Alla är vi olika, en del vill köra sitt eget race medan andra behöver gemenskap för att lyckas. Vi ger dig möjligheten att välja vad som passar just dig. Vi erbjuder med jämna mellanrum fasta kursstarter i denna kurs. Det innebär att ni som väljer detta startar samma dag och blir en sluten grupp som tillsammans under dessa 10 veckor kommer att peppa och arbeta för att alla i gruppen ska lyckas uppnå just sitt mål. Vi har en egen Facebook grupp där ni kommer att få feedback och pepp ifrån så väl Ulrika som PT Maria. Gruppen har ett ansvar att stötta, motivera och hjälpa varandra. Vi blir en familj under denna resa. Om vi har någon fast kursstart att erbjuda just nu ser du genom att klicka på dropdown menyn nedan, finns en fast kursstart ser du det samt datum för starten i listan nedan.

Är du däremot en person som föredrar att köra ditt eget race väljer du alternativet “Valfri startdatum” nedan. Här kommer alla ni som startar denna kurs att dela Facebook grupp. Ni kan givetvis också stötta och peppa varandra men alla deltagare kommer befinna sig på olika tider i sin resa, något som man också kan dra nytta av i gruppen. Coachningen från Ulrika och PT Maria får ni givetvis även här men denna blir inte lika anpassad efter vart just du befinner dig i din resa.

När du har bokat 66 Day Challenge™ med Medelhavsmat:

När du har bokat denna kurs får du inom en timme din bekräftelse med länk till ditt kursmaterial. Du kommer sedan lite närmare inpå kursstarten att få en inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med Ulrika och med vår PT Maria. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 66 Day Challenge med Medelhavsmat ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
Gör en hälsoresa med den goda och nyttiga maten från Medelhavet
Du får
Ett personligt konto med:
- Schema för att genomföra just din hälsoresa
- Träningsblock med övningar
- Kostscheman med kaloriberäknade och lättlagade recept
- KBT övningar att göra
- Dokument om näringslära
-Träningsutmaningar
- Inspirerande tränings och coachningsfilmer
För vem
Alla som vill ha en god utmaning för en hållbar livsstil
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, hantlar, träningsmatta, löparskor
Beräknad viktnedgång
10 veckor: 12-16 kg

Pris
10 veckor- 2298 kr*


Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coachning
Live med Ulrika - Måndagar varannan vecka kl 18 med start 1 aug
Livesändningar med PT Maria 3 tisdagar kl 19;
- 9 augusti
- 13 september
- 4 oktober

2

Frågor och svar
Viktkort
Coacha dig själv
Målplanering
Motivation
Övning KBT

3

Varför fasta?
Varför låghydratkost?
Näringslära - protein, kolhydrater och fett
Att äta ute
Öka din förbränning
Stress
Sömn

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor

5

Träningsschema
Träningsvideos
Träningsutmaningar

6

Den hälsosamma medelhavskosten
Guider för medelhavskosten

7

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna kostschema
Tack och bra jobbat!

BYGG UT DIN HÄLSORESA MED NÅGON AV NEDAN TILLVAL!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!