66 Day Challenge™ – Matglädje

10 veckor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Att resa är en upplevelse som berör många sinnen och smaken är verkligen det sinnet som får mig att förflytta mig till olika platser. I mitt arbete med 66 Day Challenge – Jorden runt har jag rest till de matkulturer som  jag tycker om och inspireras mest av just nu. Under denna resa kommer du inte bara att få uppleva massor av matglädje, jag kommer även att hjälpa dig så att göra en fantastisk hälsoresa. Genom mitt koncept 66 Day Challenge skapar du nya, hälsosamma kostvanor samtidigt som att du får uppleva enkel matglädje från jordens alla hörn – kom så reser vi tillsammans!  

/Ulrika Davidsson

Kursens innehåll

Kosten

Effektiva kostscheman som ger en viktnedgång på ca 10-12 kilo. Recept inspirerade från olika delar.

Träning & KBT

Nyttiga övningar inom sömn, stress, motivation och träning. Grunden för en långsiktigt hållbar livsstil.

Specialdokument

Lär dig mer om den hälsosamma kosten i både Jorden runt och i Medelhavsmat.

Succékonceptet 66 Day Challenge har redan hjälpt tusentals personer att ändra sina (o)vanor och skapa nya, hälsosamma vanor som håller över tid. Med Ulrikas effektiva kostscheman i centrum har våra nöjda kunder inte bara gått ner i vikt, börjat laga hälsosam mat och hittat rutinen och glädjen i träning, de har framförallt hittat en långsiktig hälsosam livsstil som de mår bra av och trivs med.

Varför 66 Day Challenge– Matglädje? 

I de här kurserna får du alla nycklar du behöver för att lyckas med din kost långsiktigt och vi lovar att du efter 66 dagar har gjort en stor förändring med din hälsa på många plan. Det kommer att vara väl investerad tid och en upplevelse som har stor betydelse i ditt liv, men det kommer dessutom att vara en underbar smakresa där du får möjlighet att utforska smaker och rätter som du kanske inte hade provat annars. Inom Matglädje låter vi verkligen maten och passionen för hälsosam mat vara i fokus. Du kan räkna med en viktnedgång på ca 10-12 kilo under dessa veckor och även om det kanske känns tufft vissa dagar har du oss i Team Ulrika som finns med och peppar dig.

Varför just 66 dagar? 

Grunden till framgången ligger i kursens längd. Du satsar 66 dagar av ditt liv, en tämligen överkomlig tid, för att uppnå ett tydligt resultat, en tydlig förändring. Det tar 66 dagar att bli av med dåliga vanor och det är detta vi tillsammans ska arbeta med. I de här kurserna får du prova olika dieter med goda recept som gör din vardag enklare och ger dig en effektiv viktnedgång.

Grunden till kurserna kommer från den vetenskapliga studien som publicerades i European Journal of Social Psychology. Det var Philippa Lally och hennes kollegor som tog fram denna forskning. Att skapa nya vanor kräver att du har disciplin, att du har roligt och att du har ett mål som känns realistiskt. Oavsett din tidigare erfarenhet så kommer du genom materialet i den här kursen att kunna uppnå just ditt mål. Ulrika finns med dig och hjälper dig när det är tufft, tillsammans ser vi till att hålla motivationen uppe. Håller du dig till planen har du efter dessa 66 dagar ändrat ditt vanemönster. Du har säkert försökt göra en hälsoförändring tidigare, de flesta av våra kunder har det men anledningen till att du kommer lyckas den här gången bygger på att du under dessa 66 dagar programmerar om din kropp och helt enkelt förändrar dina vanor.

Kurserna innehåller bland annat;

  • Effektiva kostscheman som bjuder på matglädje
  • Ulrikas goda lågkolhydratrecept med inspiration från olika platser
  • Filmer med Ulrika som bjuder på sina bästa tips
  • Inspirerande och peppande filmer om rörelse och träning
  • Hitta din inre kraft att skapa en hälsoförändring

Kosten i 66 Day Challenge™ – Matglädje

Precis som Ulrikas kurser oftast gör så bygger även dessa kostscheman på en lågkolhydratkost i kombination med periodisk fasta – och massor av matglädje! Recepten i kurserna är starkt inspirerade av Ulrikas resor och upplevelser från olika delar av världen. Alla ingredienser och råvaror går dock utan problem att hitta i våra svenska butiker. Recepten är enkla att tillaga och anpassade för att fungera i vardagen. Alla recept kan utan problem anpassas till familjemedlemmar som inte vill eller bör utesluta kolhydrater genom att vid dessa tillfällen addera pasta/ris/bröd.

Träningen i 66 Day Challenge™ – Matglädje (Jorden runt)

I den här kursen har vi valt att fokusera på löpträning och nu under hösten passar det allra bäst för att komma i gång med just löpningen. Men för många människor är löpning inte möjligt av olika anledningar. Det kan vara på grund av en skada, begränsad rörlighet eller andra hälsoproblem. Men oavsett vilken fysisk förmåga man har, är det viktigt att hitta en träningsform som passar en själv. Så se till att ändra på dina träningsvanor med hjälp av Charlottes träningspass den här hösten!

I den här kursen kommer vår stjärna Charlotte Aav att coacha dig till hur du kan komma i gång med löpning eller andra former av träning som passar din fysiska förmåga. Genom hennes enkla och effektiva övningar stärker du upp de muskelgrupper som behövs för att förbättra din träning och undvika skador. Upplägget består av tre enkla övningar. Du får fem olika pass som du tränar en vecka med. Sen börjar du om igen och kör samma pass igen men med lite utveckling eftersom du har byggt upp både din kondition och dina muskler. Charlotte har även tagit fram ett löpupplägg som är anpassat till kursens längd om du vill fokusera på din löpning utöver styrketräningen. Här bygger du upp rutiner och en struktur kring din löpning som gör att du hela tiden utvecklas, oberoende vilken startnivå du har! Charlotte är utbildad löpcoach och genom hennes hjälp kommer du under den här kursen lyckas komma igång på bästa möjliga sätt.

Träningen i 66 Day Challenge™ – Matglädje (Medelhavsmat)

Den bästa träningen är den som blir av! För att träningen på ett enkelt sätt ska bli en naturlig del i vardagen har vår träningscoach Charlotte Aav tagit fasta på några faktorer; det ska vara både tids- och fysiskt effektivt och det ska vara lustfyllt att träna. Så därför har vi inte krånglat till det mer än nödvändigt. Charlotte har utvecklat ett program som kallas HIT (HögIntensivTräning) där vi genom 10 övningar går igenom hela kroppen och utmanar styrka, balans, rörlighet och kondition. Mer krävs inte för att få en helkroppsgenomkörare. Denna träningsform går att bygga på ju bättre tränad du blir och övningarna går att variera. I kursen ingår också ett 10 veckors löpupplägg där vi på ett balanserat sätt utvecklar våra promenader/powerwalks till sköna löprundor. Här stegrar vi långsamt och jobbar med korta intervaller som senare i programmet blir längre. Det här passar alla som vill komma i gång med sin träning utan att ”springa in i väggen” eller riskera att skada sig. Det fiffiga är också att både löpupplägget och HIT-passet går att kombinera tillsammans och det går att göra när som helst och var som helst. Enklare än så här blir det inte!

När vill du starta?

Den här delen av konceptet finns i två olika kurser men i båda kurserna har vi valt att hålla kursstarten öppen samt en extra fast kursstart för Jorden runt. En öppen kursstart innebär att du kan starta precis när det passar dig. Alla ni som startar i den öppna kursstarten kommer att dela Facebook grupp. Ni kommer att kunna stötta och peppa varandra men alla deltagare kommer befinna sig på olika tider i sin resa, något som man också kan dra nytta av i gruppen.

Coachningen från Ulrika får ni givetvis och genom Facebookgruppen träffar ni Team Ulrika och alla andra deltagare. Alla i Facebook gruppen har ett ansvar att stötta, motivera och hjälpa varandra. Vi blir en familj under denna resa och du har möjlighet att starta din hälsoresa när det passar just dig eller hänga på


Glöm inte att spana in Ulrikas kosttillskott och måltidsersättningar som kan hjälpa dig på resan mot en bättre hälsa. Beställ här!

När du har bokat 66 Day Challenge™ Matglädje:

När du har bokat denna kurs får du inom en timme din bekräftelse med länk till ditt kursmaterial. Du kommer sedan lite närmare inpå kursstarten att få en inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med Ulrika och med vår PT Maria. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 66 Day Challenge Matglädje ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
Gör en hälsoresa med god och nyttig mat från olika delar av världen
Du får
Ett personligt konto med:
- Schema och upplägg för att genomföra just din hälsoresa
- Kostscheman med enkel och inspirerande kost
- KBT-övningar
- Länk till din slutna Facebook-grupp
- Veckans träningsutmaning
- Inspirerande tränings och coachningsfilmer
För vem
Alla som vill ha en god utmaning för en hållbar livsstil med viktnedgång
Du behöver
Ett fungerande kök med grundläggande köksutrustning
Beräknad viktnedgång
10 veckor: 12-16 kg

Pris
10 veckor- 1998 kr*


Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Se vad våra kunder säger

”Tänk att man kan få äta så mycket god mat när man ska gå ner i vikt. Jag kan verkligen inte klaga!”

Sofia

Jag heter Linda och är 49år, har oftast en hälsosam livsstil och är noga med råvaror och vi sportar mycket i familjen, har alltid vägt mellan 53-55 ca är 163 lång, har de sista två åren plockat på mig ytterligare 5 kg, och landat på 60 kg, vilket är mentalt tufft då självbilden rasat och plötsligt 85% av mina byxor inte längre passar. Har sedan i måndags startat med 66 Day Challande och är så galet positivt överraskad! Vem kunde ana att smoothies är så gott och att man fixar programmet utan några större svårigheter. Och tipset om en misosoppa om man är hungrig, wow, hade aldrig kommit på den själv. Jag vill bara framföra mina allra största tack och hurrarop, fortsätt med det ni gör, att få tillbaka tron på sin egen förmåga till förändring är ovärderlig!

/ Linda

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!