66 Day Challenge™ – Matglädje

10 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

NYHET – Nu lanserar vi 66 Day Challenge – Jorden runt!

Att resa är en upplevelse som berör många sinnen och smaken är verkligen det sinnet som får mig att förflytta mig till olika platser. I mitt arbete med 66 Day Challenge – Jorden runt har jag rest till de matkulturer som  jag tycker om och inspireras mest av just nu. Under denna resa kommer du inte bara att få uppleva massor av matglädje, jag kommer även att hjälpa dig så att göra en fantastisk hälsoresa. Genom mitt koncept 66 Day Challenge skapar du nya, hälsosamma kostvanor samtidigt som att du får uppleva enkel matglädje från jordens alla hörn – kom så reser vi tillsammans!  

/Ulrika Davidsson

Kursens innehåll

Coachning

I Facebook-gruppen finns vi i Team Ulrika på plats för att peppa, pusha och utmana er till att lyckas.

Kursmaterial

Kunskapsdokument som ger insikt och förståelse nu och för framtiden.

Kosten

Effektiva kostscheman som ger en viktnedgång på ca 10-12 kilo. Recept inspirerade från olika delar.

Träningen

Veckans utmaning med PT Maria som även bjuder på peppande filmer. Dessutom samla vi steg tillsammans!

KBT-övningar

Nyttiga övningar inom sömn, stress, motivation och träning. Grunden för en långsiktigt hållbar livsstil.

Specialdokument

Lär dig mer om den hälsosamma kosten i både Jorden runt och i Medelhavsmat.

Succékonceptet 66 Day Challenge har redan hjälpt tusentals personer att ändra sina (o)vanor och skapa nya, hälsosamma vanor som håller över tid. Med Ulrikas effektiva kostscheman i centrum har våra nöjda kunder inte bara gått ner i vikt, börjat laga hälsosam mat och hittat rutinen och glädjen i träning, de har framförallt hittat en långsiktig hälsosam livsstil som de mår bra av och trivs med.

Nu vill vi hjälpa fler till en hälsosam livsstil – alla är olika och behöver därför fokusera på olika saker i sin hälsoresa. Vi har därför valt att skapa tre olika inriktningar inom 66 Day Challenge, för att våra kunder ska kunna hitta en kurs som hjälper dem att utvecklas inom just det området som de vill arbeta  med. Inriktningen Matglädje är det som ligger Ulrika själv varmast om hjärtat, det är ju själva navet i hennes verksamhet, och därför kan du som deltar i de här kurserna räkna med att få ta stor del väldigt av hennes personliga tankar och tips när det kommer just till matlagning, kosthållning och viktnedgång.

Varför 66 Day Challenge– Matglädje? 

I de här kurserna får du alla nycklar du behöver för att lyckas med din kost långsiktigt och vi lovar att du efter 66 dagar har gjort en stor förändring med din hälsa på många plan. Det kommer att vara väl investerad tid och en upplevelse som har stor betydelse i ditt liv, men det kommer dessutom att vara en underbar smakresa där du får möjlighet att utforska smaker och rätter som du kanske inte hade provat annars. Inom Matglädje låter vi verkligen maten och passionen för hälsosam mat vara i fokus. Du kan räkna med en viktnedgång på ca 10-12 kilo under dessa veckor och även om det kanske känns tufft vissa dagar har du oss i Team Ulrika som finns med och peppar dig. Ulrika Davidsson också en självklar del liksom veckans träningsutmaning som presenteras av PT Maria. I kurserna hjälper och inspirerar Maria till hur träningen på ett enkelt sätt kan bli en naturlig del i din vardag.

Varför just 66 dagar? 

Grunden till framgången ligger i kursens längd. Du satsar 66 dagar av ditt liv, en tämligen överkomlig tid, för att uppnå ett tydligt resultat, en tydlig förändring. Det tar 66 dagar att bli av med dåliga vanor och det är detta vi tillsammans ska arbeta med. I de här kurserna får du prova olika dieter med goda recept som gör din vardag enklare och ger dig en effektiv viktnedgång.

Grunden till kurserna kommer från den vetenskapliga studien som publicerades i European Journal of Social Psychology. Det var Philippa Lally och hennes kollegor som tog fram denna forskning. Att skapa nya vanor kräver att du har disciplin, att du har roligt och att du har ett mål som känns realistiskt. Oavsett din tidigare erfarenhet så kommer du genom materialet i den här kursen att kunna uppnå just ditt mål. Ulrika finns med dig och hjälper dig när det är tufft, tillsammans ser vi till att hålla motivationen uppe. Håller du dig till planen har du efter dessa 66 dagar ändrat ditt vanemönster. Du har säkert försökt göra en hälsoförändring tidigare, de flesta av våra kunder har det men anledningen till att du kommer lyckas den här gången bygger på att du under dessa 66 dagar programmerar om din kropp och helt enkelt förändrar dina vanor.

Kurserna innehåller bland annat;

  • Effektiva kostscheman som bjuder på matglädje
  • Ulrikas goda lågkolhydratrecept med inspiration från olika platser
  • Livesändningar med Ulrika som bjuder på sina bästa tips
  • Träningsutmaningar med PT Maria
  • Inspirerande och peppande filmer om rörelse och träning
  • Hitta din inre kraft att skapa en hälsoförändring

 

Kosten i 66 Day Challenge™ – Matglädje

Precis som Ulrikas kurser oftast gör så bygger även dessa kostscheman på en lågkolhydratkost i kombination med periodisk fasta – och massor av matglädje! Recepten i kurserna är starkt inspirerade av Ulrikas resor och upplevelser från olika delar av världen. Alla ingredienser och råvaror går dock utan problem att hitta i våra svenska butiker. Recepten är enkla att tillaga och anpassade för att fungera i vardagen. Alla recept kan utan problem anpassas till familjemedlemmar som inte vill eller bör utesluta kolhydrater genom att vid dessa tillfällen addera pasta/ris/bröd.

Träningen i 66 Day Challenge™ – Matglädje

Att göra en hälsoresa kräver att man arbetar på flera plan, därför är det viktigt för oss att rörelse och träning också får ta plats i denna resa. I kurserna kommer inte träningen vara i fokus men Ulrika och PT Maria kommer att uppmuntra till steg och motion. Varje vecka finns en träningsutmaning som du som deltagare kan anta. Gör du det kommer du inom några veckor att känna hur stor skillnad det gör, även om övningen i sig inte inte kräver någon större del av din tid. Träningen har också en annan faktor, den hjälper dig att njuta lite extra av den goda mat du lagar under dessa 66 dagar!

Öppen kursstart

Den här delen av konceptet finns i två olika kurser men i båda kurserna har vi valt att hålla kursstarten öppen. Det vill säga att du kan starta precis när det passar dig. Alla ni som startar denna kurs kommer att dela Facebook grupp. Ni kommer att kunna stötta och peppa varandra men alla deltagare kommer befinna sig på olika tider i sin resa, något som man också kan dra nytta av i gruppen.

Coachningen från Ulrika får ni givetvis ändå. Genom Facebookgruppen där ni både träffar oss i Team Ulrika och alla andra deltagare. Alla i Facebook gruppen har ett ansvar att stötta, motivera och hjälpa varandra. Vi blir en familj under denna resa och du har möjlighet att starta din hälsoresa när det passar just dig.

När du har bokat 66 Day Challenge™ Matglädje:

När du har bokat denna kurs får du inom en timme din bekräftelse med länk till ditt kursmaterial. Du kommer sedan lite närmare inpå kursstarten att få en inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med Ulrika och med vår PT Maria. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 66 Day Challenge Matglädje ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
Gör en hälsoresa med god och nyttig mat från olika delar av världen
Du får
Ett personligt konto med:
- Schema och upplägg för att genomföra just din hälsoresa
- Kostscheman med enkel och inspirerande kost
- KBT-övningar
- Länk till din slutna Facebook-grupp
- Veckans träningsutmaning
- Inspirerande tränings och coachningsfilmer
För vem
Alla som vill ha en god utmaning för en hållbar livsstil med viktnedgång
Du behöver
Ett fungerande kök med grundläggande köksutrustning
Beräknad viktnedgång
10 veckor: 12-16 kg

Pris
10 veckor- 2298 kr*


Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Se vad våra kunder säger

”Tänk att man kan få äta så mycket god mat när man ska gå ner i vikt. Jag kan verkligen inte klaga!”

Sofia

BYGG UT DIN HÄLSORESA MED NÅGON AV NEDAN TILLVAL!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!