66 Day Challenge™ Jorden Runt – Testgrupp

10 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

66 day challenge - jorden runt

Var den första som provar Ulrikas nya kurs

66 Day Challenge™ Jorden Runt

Nu har 25 personer möjlighet att vara med i en unik testgrupp där jag personligen kommer att följa er under de 66 dagar det tar att genomföra denna underbara smakresa. Vi tar oss från Mellanöstern till Amerika, från Europa till Asien och njuter av de smaker och råvaror som förknippas med dessa områden. I den här kursen följer vi min kommande bok som lanseras till årsskiftet och tillsammans lagar vi oss igenom alla recepten, jag tipsar er hur man bäst får till de unika rätterna man förknippar med de olika områdena och tillsammans tar vi oss an kostschemat vecka för vecka som inte bara bjuder på härlig matinspiration utan även får er att hitta nya, hälsosamma vanor och strama åt midjemåttet. Jag ser fram emot 10 härliga veckor tillsammans med dig!

/Ulrika Davidsson

Vad innebär testgruppen för 66 Day Challenge– Jorden Runt? 

Inför lanseringen av vår nya kurs inom konceptet 66 Day Challenge har vi valt att starta en testgrupp. 25 personer får en unik möjlighet att ta del av kostscheman, recept och inköpslistor för att genomföra kursens 10 veckor innan alla andra. Under dessa veckor kommer ni ha kontakt med Ulrika personligen i den slutna Facebook-gruppen och där bolla era tankar om kursens innehåll med henne.

I denna testgrupp kommer textmaterialet att vara begränsat och som deltagare kommer man inte att få tillgång till någon träning så som man vanligtvis får i våra kurser inom detta koncept. Fokus ligger istället på recepten och kostschemans uppbyggnad för att skapa hälsosamma vanor och uppnå en önskad viktnedgång.

Nedan information gäller för den kompletta kursen, delar av detta material kommer inte att vara tillgängligt för testgruppen. Därför är priset också kraftigt reducerat, 990 kr för medlemmar i Ulrikas Hälsobank och 1100 kr för övriga kunder. Ordinarie pris när kursen lanseras i sin helhet kommer att vara 2298 kr.

——————————————————–

Varför 66 Day Challenge– Jorden Runt? 

I den här kursen kommer du verkligen att få matglädje! Ulrika kommer fokusera på att visa, lära och tipsa om hur du blir kung i köket. I de många filmer som ingår i kursmaterialet och i de livesändningar som hon gör under kursen fokuserar hon på just matglädjen. Du kommer lära dig att skapa de unika smakerna som de olika matregionerna är kända för och få tips om hur du lyckas med det som bara proffsen får till. Efter kursens 10 veckor kommer du känna dig trygg i att laga så väl asiatiskt som rätter från mellanöstern och Amerika.

Men givetvis får du även nycklar du behöver för att lyckas med en hälsoresa och viktnedgång. Efter kursens 66 dagar kommer du ha gjort en stor förändring med din hälsa på många plan. Det kommer att vara väl investerad tid och en upplevelse som har stor betydelse i ditt liv. Det handlar om en helhet med hälsosam och inspirerande matlagning, effektiva kostscheman, vardagsplanering, målsättning, ökad förbränning, motion och återhämtning. Vi på Team Ulrika ser fram emot att få vara en del på din resa!

Varför just 66 dagar? 

Konceptet 66 Day Challenge kommer från en vetenskaplig studie. Nu när vi har valt att vidareutveckla konceptet med olika inriktningar. Grunden bygger dock fortfarande i kursens längd, du satsar 66 dagar av ditt liv för att uppnå ett tydligt resultat och en tydlig förändring. Håller du dig till planen har du efter dessa 66 dagar ändrat ditt vanemönster. Du har säkert försökt göra en hälsoförändring tidigare, de flesta av våra kunder har det men anledningen till att du kommer lyckas den här gången bygger på att du under dessa 66 dagar programmerar om din kropp och helt enkelt förändrar dina vanor.

Kursen innehåller bland annat;

  • Unika filmer där Ulrika lär ur hur man lär sig laga mat från världens olika regioner
  • Effektivt kostschema som bygger på lågkolhydratrecept
  • Matglädje med smak från hela världen
  • Veckoutmaningar med PT Maria
  • Pepp och kunskapsfilmer inom träning
  • Förbränningstaktik och annan effektiv träningskunskap
  • Hitta din inre kraft att skapa en hälsoförändring

Kosten i 66 Day Challenge™ – Jorden Runt

Precis som i tidigare kurser bygger kostschemat på en lågkolhydratkost i kombination med periodisk fasta och massor av matglädje. Recepten i den här kursen är starkt inspirerade av några av världens mest karaktäristiska matregioner så som medelhavskosten, de asiatiska länderna, mellanösterns underbaara smaker och även en hel del amerikanska rätter. Alla ingredienser och råvaror går dock utan problem att hitta i våra svenska butiker. Recepten är också, precis som i Ulrikas övriga kurser, enkla att tillaga och anpassade för att fungera i vardagen. Alla recept kan utan problem anpassas till familjemedlemmar som inte vill eller bör utesluta kolhydrater genom att vid dessa tillfällen addera pasta/ris/bröd.

Eftersom vi har inspirerats av maten runt Medelhavet innehåller recept färre mejeriprodukter och mer grönsaker än vad vi svenskar kanske är vana vid. Detta är också en av anledningarna till att kosten runt medelhavet anses så hälsosam och god! Vi hoppas verkligen att du i den här kursen kommer att hitta många nya favoriter som får följa med dig under lång tid framöver!

Träningen i 66 Day Challenge™ – Jorden Runt

I den här kursen kommer vi ha med träning men vi väljer att ha det som en mindre komponent i kursens helhet. Tycker du om träning och kanske redan har bra rutiner på detta är det inga problem att fortsätta precis som du redan gör. Den gemensamma träningen kommer dock att ligga fokuserad kring stegutmaningen, 10 000 steg/dag, samt veckoutmaningar som vår omtyckta PT Maria håller i.

Varje vecka kommer du Maria att ladda uppp en film i den gemensamma Facebok-grupppen där hon presenterar en ny utmaning att arbeta med under veckan. Maria finns tillgänglig i gruppen för frågor och pepp och kommer kanske även dyka upp inför helgerna med passade pepp och förslag på hur man håller tempot även under ledigheten.

Vad kan du förvänta dig av 66 Day Challenge™?

Vi vill inte skryta men om du väljer att verkligen anta utmaningen så kan vi lova att du kommer att förändra dina vanor. Varje människa har sitt eget mål och utmaning men oavsett om just ditt mål är att gå ner 15 kilo, springa milen på under en timme, hitta en sundare inställning till kosten eller något helt annat så kan vi lova att du med kursens unika upplägg och den dagliga coachningen i den slutna Facebook-gruppen under dessa 66 dagar kommer att hitta en metod för att nå dit.

Sagt om 66 Day Challenge™

”Tänk att man kan få äta så mycket god mat när man ska gå ner i vikt. Jag kan verkligen inte klaga!”

”Mitt mål var att bli av med mitt sockerberoende. Jag avslutade min 66 Day Challenge förra veckan och är i mål. Jag är befriad från mitt sockerberoende, tack!”

”Jag har kämpat i över 20 år med min övervikt. Jag tog mig an utmaningen när jag såg mina kollegors makalösa resultat efter att de deltagit i 66 Day Challenge. Nu efter att jag har gjort mina 66 dagar är jag 17 kilo lättare och mår så mycket bättre. Det enda jag ångrar är varför jag inte gjorde detta tidigare.”

När du har bokat 66 Day Challenge™ – Jorden Runt:

När du har bokat denna kurs får du inom en timme din bekräftelse med länk till ditt kursmaterial. Du kommer sedan lite närmare inpå kursstarten att få en inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med Ulrika och du får dessutom veckoutmaningar från vår PT Maria. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 66 Day Challenge – Jorden Runt ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
Gör en hälsoresa med smaker från jordens alla hörn
Du får
Ett personligt konto med:
- Schema för att genomföra just din hälsoresa
- Träningsblock med övningar
- Kostscheman med kaloriberäknade och lättlagade recept
- KBT övningar att göra
- Dokument om näringslära
-Träningsutmaningar
- Inspirerande tränings och coachningsfilmer
För vem
Alla som vill ha en god utmaning för en hållbar livsstil
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, hantlar, träningsmatta, löparskor
Beräknad viktnedgång
10 veckor: 12-16 kg

Pris
10 veckor- 2298 kr*

MEDLEMSERBJUDANDE! Just nu har 25 medlemmar möjlighet att köpa start till testgruppen för 990 kr (1100 kr -medlemsrabatt).

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Kursens innehåll

1

Välkommen
Coachning


2

Frågor och svar
Viktkort
Coacha dig själv
Målplanering
Motivation
Övning KBT

3

Varför fasta?
Varför låghydratkost?
Näringslära - protein, kolhydrater och fett
Att äta ute
Öka din förbränning
Stress
Sömn

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor

5

Träningsutmaningar varje vecka
Motiverande peppfilmer inom träning
Stegutmaning med Ulrika

6

Kunskapsdokument om matlagningen från de olika regionerna
Inspirerande matlagningsfilmer med Ulrika

7

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna kostschema
Tack och bra jobbat!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!