3 x onlineträning

52 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld, Ulrikas hälsobank eller Hälsoo!

Komplett träning för hela kroppen – digitalt!

Nu har du möjligheten att köpa alla våra tre olika onlineträningskurser till ett riktigt generöst paketpris. Under sommaren tappar många av oss både kosthållningen och träningsdisciplinen. Låt 2021 bli undantaget!

Genom våra tre fantastiska pass; Onlineträning med PT Maria, Onlineyoga med Malin och helt nya Onlinegympa med Charlotte har du möjlighet att träna igenom hela kroppen oavsett vart du befinner dig. Vissa dagar kanske nedvarvning och andningen står i fokus medan du andra dagar känner att du verkligen vill röra dig och få upp flåset. Core och muskler glömmer vi lätt bort när vi inte är på gymmet men nu med PT Maria får du enkla och effektiva övning att göra just där du är. Inga redskap krävs för någon av dessa pass men det kan vara skönt med en matta för ryggen.

 

Pulshöjande för ökad förbränning

Pulshöjande aktiviteter bra för din förbränning. Oavsett vart i din hälsoresa du är, oavsett din ålder och ditt kön så mår kroppen bra av att öka sin puls. Vi ska absolut arbeta med att uppnå 10 000 steg/dag men försök att ersätta (eller addera!) några av dessa steg med ett härligt pass någon dag i veckan så kommer du känna hur förbränningen kommer igång. Bäst är det givetvis att även kombinera med en bra och hälsosam kost, något som ju Ulrika Davidssons recept enkelt hjälper dig med. Träningen är dessutom inget man måste göra i ensamhet, de flesta övningar passar perfekt att göra tillsammans med barnen, partnern eller kompisar. Dra ihop ett gäng, bestäm en dag och tid och kör. Vi kan utlova endorfiner och svett och du kommer känna dig nöjd med din dag!

Detta får du i vår onlineträning:

Träningsprogrammen är digitala och du kan använda dessa precis hur ofta och mycket du vill under det år du har tillgång till ditt kursmaterial.

När du bokat våra onlinepass:

När du har bokat våra onlinepass får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. Gruppen är en inspirationsgrupp för er deltagare där du kan dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan. Ulrika kommer även vara inne i gruppen då och då!

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för kursen ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld, Ulrikas hälsobank eller Hälsoo!

Detta är
En träningskurs med instruktionsfilmer för dig som vill få övningar att göra hemma eller utomhus
Du får
Ett personligt konto med:
- Instruktionsfilmer
- Olika träningsövningar, anpassade för olika nivåer
- Förslag på träningsupplägg
- träning för kroppens alla muskelgrupper
För vem
För dig som vill få komplett träning för både kropp och själ
Du behöver
Träningsmatta eller annat mjukt underlag
Beräknad viktnedgång
Muskler väger mer än fett varför du kanske inte kommer att märka någon viktnedgång, vi rekommenderar istället att du använder dig av måttband för att mäta dina resultat
Pris
52 veckor - 598 kr (ord. pris 845 kr)

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Kursens innehåll

1

Välkommen
Starkare tillsammans

2

Frågor och svar
Viktkort


3

- Onlineträning med PT Maria
- Onlineyoga med Malin
- Onlinegympa med Charlotte

4

Kunskapsdokument om träning
Öka din förbränning

5

En hälsosam livsstil
Skapa ditt egna träningsschema
Tack och bra jobbat!

TIPS FÖR DIG

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!