21 Day Challenge Keto

3 veckor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Äntligen är vår sommargäst här – 21 Day Challenge Keto!

Är du redo för en hälsoresa som kommer förändra ditt liv på bara 21 dagar? Följ med mig och upptäck en värld av goda ketorecept och effektiva kostscheman som är enkla att följa. Medan du sparar tid på planering, matinköp och matlagning kommer du att njuta av sann matglädje tillsammans med din familj eller varför inte dina middagsgäster? Under dessa 21 dagar kommer du att kombinera en lågkolhydratkost med periodisk fasta och uppleva hur du blir piggare och når ditt mål under 3 veckor med hjälp av en effektiv ketogen kost. Med 21 Day Challenge Keto får du alla verktyg du behöver för att lyckas.

Kursens innehåll

Coachning

Daglig coachning av Ulrikas Team i en sluten Facebookgrupp

Effektivt

Ulrika har skapat ett kostschema som är strikt men effektivt

Kunskap

Ulrika kommer att ge dig kunskap om vad för typ av råvaror som består av lågt intag av kolhydrater

Varför 21 dagar?

Jag har coachat otaliga människor till att göra en snabb hälsoförändring och tappa några trivselkilon, men det viktigaste är att skapa en varaktig förändring på lång sikt. Oavsett om du vill gå ner 5 kg eller 15 kg, behöver du en effektiv start. Att uppnå snabba resultat ger dig motivation och styrka för att fortsätta på din viktminskningsresa eller upprätthålla en hälsosam livsstil som håller dig på din normalvikt.” – Ulrika Davidsson

Kursens kostscheman är designade för att vara effektiva. Genom att följa kursens upplägg och råd till 100% kommer du att uppnå resultat som kan verka otroliga – men de är verkliga. På bara 21 dagar kommer du att gå ner ungefär 5 kg. Tre veckor, eller 21 dagar, är den perfekta tiden att strikt följa kostschemat. Du får snabba och märkbara resultat samtidigt som det är tillräckligt kort tid för att du ska kunna hålla fast vid målet att följa schemat till 100%. Därför är varaktigheten just 21 dagar. Jag vill ge dig alla förutsättningar för att lyckas när du ger dig i kast med utmaningen, och jag vill att du ska uppnå snabb viktminskning. Under dessa 21 dagar kommer du att uppleva en stor förändring i din kropp.


Såhär äter du enligt ketodieten:

Enligt livsmedelsverket ska du få i dig omkring 50 energiprocent kolhydrater, 30 energiprocent fett och 20 energiprocent proteiner. När du följer en ketodiet ser fördelningen helt annorlunda ut.

Energifördelning ketodieten:
5 energiprocent kolhydrater
Grönsaker som växer ovan jord, främst gröna bladväxter, avokado, broccoli och blomkål. (Undvik frukt, rotfrukter och nötter.)
20 energiprocent protein
Ägg, fisk, skaldjur, fågel, vilt-, nöt- och griskött.
75 energiprocent fett
Välj främst smör, bearnaise, hollandaise, kokosolja, olivolja, oliver, pesto, avokado, äggula, majonnäs, aioli, frön och sparsamt med nötter. Ät sparsamt av mejeriprodukter (förutom smör).


Kosten

Så här är veckorna uppdelade i tre veckor för att ge dig maximal vinst på dessa 21 dagar:

Vecka 1 

Vecka 1 av kursen är en kickstart för att få igång ketonproduktionen i kroppen och maximera fettförbränningen. Under veckan kommer du att prova olika typer av fasta, inklusive 16:8 och 5:2. Med 16:8-fasta hoppar du över frukosten och äter första målet vid lunch, vilket ger dig 16 timmars fasta. Du kan dricka vatten, te och kaffe under fastefönstret. Med 5:2-fasta äter du cirka 500-600 kalorier vissa dagar, utan att lägga till något extra utöver kostschemat. Alkohol är inte inkluderat i kostschemat eftersom det kan påverka ketonproduktionen.

Vecka 2

Vecka 2 fokuserar på att fortsätta ligga kvar i ketos för att maximera fettförbränningen. Kostschemat innehåller 20-40 g kolhydrater per dag, vilket gör det lätt att hålla sig i ketos. Kalorimängden ligger på mellan 500-1600 kcal per dag.

Vecka 3

Vecka 3 fortsätter med kostschemat på 20-40 g kolhydrater per dag och 500-1600 kcal per dag. Förhoppningsvis märker du resultat och börjar anpassa dig till ketos. Du kommer att få prova klassiska rätter på ett nytt sätt, som köttbullar med blomkålsmos, korv stroganoff och en tacosallad med chilimajjo. Dessa är svenska favoriter som nu anpassas till ketodieten.


Hur ser en dag ut?

Såhär kan en dag se ut när du följer denna kostplan:

Frukost: Fröbröd med ost och skinka

Lunch: Ketopizza

Middag: Stekt laxfilé med hollandaisesås & hallon med mascarponekräm


Detta får du i 21 Day Challenge Keto:

  • Kunskap att laga hälsosam vardagsmat med mindre kolhydrater
  • Matglädje – nya maträtter som ger dig energi och hjälper dig att nå dina mål samtidigt som du upplever matglädje.
  • Kaloriberäknade och kolhydratberäknade lågkolhydratrecept.
  • Planeringshjälp och tips för veckoinköp och matlagning.
  • Stöd och motivation av Ulrikas Team genom hela utmaningen för att hålla dig på rätt spår.

När du bokat 21 Day Challenge – Keto:

När du har bokat 21 Day Challenge får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får ett inlogg till ett personligt konto där allt material för kursen ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank!

Detta är
En effektiv och kort kurs med fokus på viktnedgång och att uppnå ketos
Du får
Kostschema och recept med inköpslistor för tre veckor som bygger på ett lågt intag av kolhydrater. Kursen ger dig allt du behöver för att öka din förbränning och öka din ketonproduktion
För vem
För dig som vill utforska och testa en ketogen kost och periodisk fasta samtidigt som du upplever massor av matglädje med hjälp av ett effektivt kostschema
Du behöver
Du behöver en stark vilja att förändra din kosthållning och en öppenhet att utforska fördelarna med ketogen kost
Beräknad viktnedgång
3 veckor: ca 5 kg
Pris
3 veckor - 598 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Se vad våra kunder säger

Klar med 21 day challenge keto och trots flera tillfällen där jag unnat mig utanför kostschemat så har jag tappat 4,8 kg. Det hade jag inte förväntat mig!

/ Stina

Kört Keto med Ulrika Davidsson 21 Day Challenge Keto - 4 kg mindre på 1 vecka. och supergod mat!

/ Susanne

Har precis genomfört 21 Day Challenge Keto. Det var jättegoda recept och jag gick ner 5,3 kg, men framförallt är jag mycket piggare. Tack Ulrika Davidsson för en bra och inspirerande bok!

/ Fanny

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!