21 Day Challenge Go Green

3 veckor

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

NYHET! 21 Day Challenge GO GREEN – Din väg till en hälsosam och grön livsstil

Välkommen till 21 Day Challenge GO GREEN! Följ med mig på en hälsoresa i 21 dagar och upptäck fördelarna med en grön livsstil. Under 3 veckor kommer du att utforska den gröna matlagningen och samtidigt som du uppnå dina hälso- och viktminskningsmål. Med hjälp av mina effektiva kostscheman, recept och coachning kommer du att spara tid på planering, matinköp och matlagning, samtidigt som du upplever sann matglädje för dig, din familj och dina middagsgäster!

Kursens innehåll

Coachning

Daglig coachning av Ulrikas Team i en sluten Facebookgrupp.

Nya gröna smaker!

Upptäck nya grönsaker, baljväxter och andra gröna alternativ som ger dig variation i din kost!

Vegetariska recept

Njut av en grön kost som både mättar och inspirerar till en grönare livsstil!

Hur grön kan du bli?

Genom att ge dig själv 21 dagar med fokus på gröna kostvanor kan du utforska och upptäcka hur grön du verkligen kan bli. Oavsett om du har en önskan att äta mer grönt, eller om du överväger att bli vegetarian eller vegan så är denna resa en början till en härlig matupplevelse med det gröna köket.

Den gröna kosten, baserad på grönsaker i sin naturliga form, ger dig viktiga matsmältningsenzymer, fibrer, vitaminer, mineraler och antioxidanter som kroppen behöver. Enligt svenska näringsrekommendationer bör det dagliga intaget av grönsaker ligga på minst 500 gram per dag. Hur ofta når du upp till den här mängden? Det motsvarar ungefär fem knytnävestora portioner av grönsaker, frukt och bär varje dag. Förutom de hälsomässiga fördelarna med grönsaker har de också förmågan att bryta ner komplexa kolhydrater långsamt, vilket ger en god mättnadskänsla och minskar sötsuget. Dessutom tillför de viktiga näringsämnen till vår kropp.

Det finns verkligen bara fördelar med att äta mer grönt. Så frågan är: Hur grön kan du bli på 21 dagar? Ge dig själv möjligheten att utforska den gröna världen och upptäck de fantastiska hälsofördelarna som den har att erbjuda.

Kosten

Så här är veckorna uppdelade i tre veckor för att ge dig maximal vinst på dessa 21 dagar:

Vecka 1 – Alt + Ctrl + delete

Här startar vi om kroppen och ger den massor av näring med juicer, smoothies och soppor i sju dagar. Vi rensar ut slaggprodukter och tillför matsmältningsenzymer, vitaminer, antioxidanter och mineraler. Du vänjer kroppen att utesluta socker och snabba kolhydrater. Under vecka 1 kommer du att behöva använda en höghastighets mixer och det är en fördel om du har en råsaftcentrifug.

Vecka 2 & 3 – Vegetariska lågkolhydratsrätter med periodisk fasta

Här lär vi oss att skapa magi i köket med vegetariska rätter och följer ett kostschema där man äter olika mängd kalorier varje dag vilket ger effekt på vågen. Du får prova maträtter med alla olika grönsaker som finns på grönsaksavdelningen och du får lära dig att använda linser, bönor, quinoa, gryn och glutenfria alternativ. Du får också lära dig hur du ska tillgodose kroppen med vegetabiliskt protein och naturliga fetter genom din kost.

Hur ser en dag ut?

Såhär kan en dag se ut när du följer denna kostplan:

Frukost: Morotsfralla med ost

Lunch: Spenatpaj med rödbetor

Middag: Burrata med persika och avokado

Detta får du i 21 Day Challenge GO GREEN:

  • Kunskap om vegetariska lågkolhydratsrätter och hur de kan påverka din hälsa
  • Matglädje – nya maträtter som ger dig energi och hjälper dig att nå dina mål samtidigt som du upplever matglädje.
  • En kostplan med periodisk fasta för att maximera dina resultat.
  • Praktiska tips för att använda olika grönsaker och vegetabiliska proteinkällor.
  • Stöd och motivation av Ulrikas Team genom hela utmaningen för att hålla dig på rätt spår.

När du bokat 21 Day Challenge – GO GREEN:

När du har bokat 21 Day Challenge får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

Du får ett inlogg till ett personligt konto där allt material för kursen ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Rensa
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
En kurs som ger dig möjlighet att utforska och omfamna en hälsosam och grön livsstil på 21 dagar.
Du får
Kostschema och recept med inköpslistor för tre veckor som bygger på ett utforska hur grön du kan bli efter 21 dagar. Kursen ger dig allt du behöver för att ta steget mot en grönare och mer hälsosam framtid.
För vem
För dig som vill utforska en grönare kost och öka ditt intag av grönsaker samtidigt som du upplever massor av matglädje med hjälp av ett effektivt kostschema.
Du behöver
Du behöver ett öppet sinne som välkomnar gröna smaker och en vilja att omfamna det gröna kökets oändliga möjligheter.
Beräknad viktnedgång
3 veckor: ca 5 kg
Pris
3 veckor - 898 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!