20-kilosklubben

18 veckor

mat för viktnedgång

20-kilosklubben är för dig som har 20 kg eller mer att gå ner

Med hjälp av Ulrikas effektiva kostschema, träningsprogram och goda recept kommer du att få hjälp att gå ner din övervikt. Du kommer även att lära dig hitta tillbaka till nya, hälsosamma vanor som hjälper dig att behålla din vikt efter att du har avslutet kursen.

boka 20-kilosklubben så bjuder vi på 15 minuters privat konsultation online med Ulrika! Läs mer om hur du bokar längre ner.

När du bokar denna kurs får du även en inbjudan till den slutna Facebookgruppen där du tillsammans med andra kursdeltagare kan ta del av Ulrikas coachning, frågetrådar, andra deltagares tips och pepp. Kostschemat i kursen bygger på en GI kost med minimalt av kolhydrater utan istället en bas av naturligt protein och bra fetter. Du får kostschema, recept och inköpslistor. Du behöver du inte tänka själv – Ulrika har planerat och förberett allt, så det är bara för dig att följa.

Detta får du lära dig i 20-kg klubben:

  • personlig konsultation av Ulrika online.
  • matglädje i köket och att äta mer hälsosamt med naturligt protein, bra fetter, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater i mindre mängd.
  • laga snabba och mättande rätter, både varma och kalla maträtter med kött, fisk, fågel och vegetariska rätter.
  • följa kostschemat och göra egna personliga kostscheman för framtiden.
  • näringslära och att välja rätt råvaror såväl i butiken och på restauranger.
  • Övningar i KBT, stress, motion och avkoppling

Kostschemat och recepten bygger på en lågkolhydratkost med goda och lättlagade recept! Alla recepten är kaloriberäknade då man äter olika kalorier varje dag för en hög förbränning. Det kommer vara två typer av fasta planerat i kostschemat, 16:8 och 5:2. Att använda sig av olika typer av fasta är ett bra verktyg för att förbättra sin hälsa och gå ner i vikt, men även för att behålla vikten.  Du kan också välja att avstå från fasta och äta fler kalorier dessa dagar.

Kursen innehåller följande steg:

Alla tre stegen pågår under 6 veckor och bygger på olika kostplaner eller befintliga kurser i vårt utbud. 

Steg 1 – Kom igång med GI – 6 veckor
Steg 1 börjar med ett Turboprogram för att du ska få en kickstart i din viktminskning. Du äter GI kost i form av lågkolhydratkost och olika mängd kalorier varje dag. Steg 1 innehåller också 3 fastedagar i veckan, då du kommer få testa två typer av fasta  i kostschemat, 16:8 och 5:2.

Steg 2  – exklusiv kurs för detta kurspaket, finns ej att köpa separat! 
I steg 2 fortsätter du med lågkolhydratkost i kombination med fastedagar. Du ska också jobba med motivation för att det ska bli lättare att bibehålla din nya livsstil, och Ulrika har tagit fram ett 12-stegsprogram med KBT-inspirerade övningar. Två gånger i veckan kommer vi att uppmana vi dig att göra olika övningar.

Steg 3 – Hälsosam Livsstil – exklusiv kurs för detta kurspaket, finns ej att köpa separat! 
Du kommer att känna igen upplägget från de tidigare stegen men i steg 3 får du lite mer valfrihet. Du ska också jobba med motivation och träning för att det ska bli lättare att bibehålla din nya livsstil.

När du bokat 20-kilosklubben:

När du har bokat 20-kilosklubben får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

När du har bokat din kurs och fått ditt inlogg så har du möjlighet att kontakta oss för att boka en tid med personlig konsultation tillsammans med Ulrika. Mer information om hur du bokar detta samtal finns i kursmaterialet på Mitt konto.

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 20-kilosklubben ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Missa inte vår e-shop där du kan beställa produkter som passar till onlinekurserna! Där hittar du till exempel vårt populära To Go Kit som passar utmärkt när du är på resande fot, Homekitet med Ulrikas favoriter i köket och vårt Viktkit med våg, måttband och peppande broschyr.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas Hälsovärld!

Detta är
En hälsokurs med fokus på viktminskning
Du får
Ett personligt konto med:
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade och lättlagade recept
- Inköpslistor
- Dokument om näringslära
- Övningar att göra
- Inspirerande coachningsfilmer
- Daglig coachning av Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill få en kickstart i din viktminskning och leva hälsosamt på längre sikt
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
18 veckor: 20 kg
Pris
18 veckor - 2998 kr

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

Kursens innehåll

1

Välkommen

2

Frågor och svar
Ersättningsguide
Hälsokort

3

Om onlinekursen
Om maten
Eventuella biverkningar

4

Kostschema
Recept
Inköpslistor

5

Övning coacha dig själv
Övning målplanering
Övning motivation
Övning KBT
Coachningsfilmer

6

Varför fasta?
Varför låghydratkost?
Näringslära - protein, kolhydrater och fett
Vattenfasta
Att äta ute
Öka din förbränning
Gluten
Hormonell balans

7

En hälsosam livsstil
Skapa ditt eget kostschema
Tack och bra jobbat!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!