20-kilosklubben 2023

18 veckor

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Ytterligare start finns nu tillgänglig, vi börjar 10 april 2023!

Ulrika berättar; Jag vet hur det är att ha en stor övervikt att bära på. Jag har själv haft det. Mitt bästa beslut var att ta mig an utmaningen att arbeta bort dessa kilon. Jag ska inte säga att det var lätt. Varken att ta beslutet eller att genomföra arbetet. Det innebar både tårar och misslyckande. Men jag klarade det och idag är jag så glad över att ha hittat en kosthållning som gör att jag mår bra på lång sikt.

Att ha en stor övervikt påverkar oss på så många vis. Många känner sig obekväma i vissa kläder. En del känner sig rent av fula. Men utöver utseendet så påverkas även det sociala för många. En del har svårt att orka och kunna leka och busa med barn och barnbarn. Andra tycker att gemensamma aktiviteter så som en längre promenad med vänner eller kanske en mer aktiv kick off med företaget känns jobbigt. Jag hittade ofta på ursäkter för att slippa delta när jag var som störst och det är väldigt tråkigt för man känner sig utanför och skäms. Skammen gör ofta att man äter ännu mer och på så vis känner ett större misslyckande.

Kursens innehåll

Viktnedgång

Genom Ulrikas kostscheman, recept och coaching kommer du under dessa veckor gå ner 20 kilo i vikt.

Start och mål

Kursen startar 10 april och under sommaren kan du se fram emot att ha en helt ny hälsa och kropp!

Coachning

Ulrika och Susanne kommer hjälpa, stötta och peppa dig under dessa veckor så att du lyckas!

Viktiga datum

Susanne kommer föreläsa kl 12 vid tre tillfällen
17/4 - Att bestämma sig
5/6 - Köra i diket
31/7- Framtiden

Personligt

Denna kurs inleds med att du skriver ett personligt brev till Ulrika för att delge dina utmaningar och drömmar för hälsan.

Tillsammans är vi starka!

I denna kurs är gruppen, coachningen och livesändningarna ett viktigt inslag. Tillsammans hjälper vi varandra mot samma mål!

En aspekt som också blivit extra tydlig sedan Covid-19 är hälsans påverkan med en övervikt. Vi har sett rapporterna från IVA och många av våra kunder har uttryckt en stark oro kring detta.

Den här kursen bygger på att du under 18 veckor får kostschema och recept som är utformade för att ge din kropp och kosthållning en förbränning och viktnedgång. Recepten är från tidigare kurser men kombinationen av kostscheman är unika för denna kurs. En av de unika sakerna med denna kurs är möjligheterna att få prova flera olika kostmetoder under dessa veckor. Det är dels bra för att det kommer öka din förbränning och få fart på viktnedgången men det är dessutom nyttigt för din framtid. Genom att du har fått prova olika metoder kommer du kunna hitta den som just du vill fortsätta leva efter när denna kurs är slut. Så gör gärna lite noteringar, vad passar dig och din kropp bäst? Det blir nyttig kunskap att ha med sig framöver.

Utöver kosten har vi som en ny del i denna kurs tagit in en extern person; Susanne Lindén. Susanne är samtalsterapeut och arbetar med att hjälpa människor. Hennes uppgift i den här kursen är att hjälpa er under och efter det arbete ni nu ska göra. Ni kommer att få kursmaterial, informationsfilmer samt unikt för denna kurs, 3 zoom-möten där Susanne lär känna er och era utmaningar och kan hjälpa er att hitta metoder som tar er vidare. Att arbeta med sig själv är en stor del i att lyckas med denna hälsoresa och jag är övertygad om att Susannes del i ert arbete kommer att vara väldigt viktigt.

unna dig själv att satsa på din hälsa

– det är den bästa investering du kan göra

Men jag kommer givetvis även att vara med er på resan. Jag kommer att ha zoom-möten med er varannan vecka under hela kursen. Ni kommer att få maila mig presentationer om er själva så att jag lär mig just er bakgrund och era utmaningar. Sen kommer vi att stämma av och tillsammans arbeta oss igenom alla dessa 18 veckor.

Att göra en utmaning på denna nivå är tufft. Ni har kommit så långt genom att bara vara här och läsa om denna kurs. Jag hoppas att ni vågar ta steget och anmäla er! Utöver all planering, kunskap och material ni får kommer ni tillhöra en sluten Facebook-grupp. Använd er av denna grupp! Inte bara kan ni dagligen ställa frågor här för att få hjälp av mitt team och mig, ni kan även peppa och hjälpa varandra.

Och till sist, rörelse! När man har en stor övervikt är det en utmaning att röra på sig, än mer att träna. Dock vet vi hur viktigt det är att just försöka utmana sig och komma igång, både för att förbränningen ska bli effektiv men även för leder och hjärta. I denna kurs får du därför tillgång till vår härliga yogakurs. Den är helt digital och bygger på flera olika pass som du kan göra hemma. Det är en perfekt utmaning för dig! Beroende på just din situation så sätter du upp ett mål. Ska du göra 15 minuters yoga varje dag eller 30 minuter 2 gånger i veckan? I början är det viktigaste inte exakt vad du gör utan att du gör något. Yogan låter dig också få tillfälle för reflektion och mjukar upp kroppen på ett fint sätt.

Med detta sagt hoppas jag att du vill boka denna kurs och verkligen satsa på din hälsoresa! Jag vet att det är väldigt mycket pengar och en del av er har kanske inte möjligheten att lägga denna summa just nu. men om jag får ge ett råd är det att satsa på din hälsa. Det kanske tar några månader att spara ihop till kursavgiften men det kommer det vara värt. Jag och mitt team kommer att finnas med dig och tillsammans med oss kommer du att klara detta. Även om du misslyckats tidigare och även om det kommer vara tufft så ser vi tillsammans till att gå i mål denna gång – det är du värd!

Varma Hälsningar

/Ulrika

 

Detta får du i 20-kilosklubben:

 • Hälsosam matglädje i köket! Lär dig äta mer hälsosamt med naturligt protein, bra fetter, mycket grönsaker och långsamma kolhydrater i mindre mängd
 • KBT – du får 3 zoommöten tillsammans med din grupp där samtalsterapeut Susanne Lindén med hjälp av filmer, övningar och möten kommer hjälpa dig att ändra din vanor och hitta vägen framåt.
 • Onlineyoga med vår egen Yoga Malin. Sköna pass som hjälper dig att sträcka ut och mjuka upp din kropp men även mer utmanade pass som kommer passa perfekt när du kommit en bit på vägen i din hälsoresa.
 • Under kursen kommer du äta efter kostschema vilket har visat sig vara ett av de mest effektiva sätten att gå ner i vikt. Du kommer även få övningar på hur du i framtiden planerar dina egna kostscheman.
 • Näringslära och annan kunskap som du kommer att ha nytta av under och efter denna kurs.

20-kilosklubben innehåller följande steg:

 • Vecka 1-2: Bikinidieten – Vi kickstartar kursen med två veckors tuffare kostschema. Det här kommer att ge resultat på vågen. Nu är du motiverad och det utnyttjar vi för att ge dig den bästa starten!
 • Vecka 3-4: Höstturbo 2021 – Vi går vidare med dessa underbara recept som är både vackra och goda. Enkel matlagning och rätter som du kommer känna dig mätt och tillfredsställd av.
 • Vecka 5: Vattenfasta – en tuff vecka som ger dig en ny kickstart i din viktminskning vilket bidrar till motivation att fortsätta. Det är bara en vecka och du kommer att klara det!
 • Vecka 6-9: Laga Lätt – Efter en tuff vecka av vattenfasta kommer Laga Lätt att kännas som en pice of cake. Det här är recept som bygger på väldigt få ingredienser och dessutom inte speciellt krånglig matlagning. Perfekt så här halvvägs in i kursen.
 • Vecka 10: Soppkickstart – nu har vi haft några “lyxiga” veckor och det är dags för en lite tuffare. Soppa är dock en fantastisk rätt som går enkelt att laga, frysa, återvärma och framförallt, att variera!
 • Vecka 11-13: Beach – vår omtyckta kurs med enkel och fräsch mat blir en bra upptrappning efter soppveckan (vi använder de första 3 veckor av 6 veckors kursen från 2021)
 • Vecka 14-15: Ny Keto 2 veckor – keto är en otroligt effektiv metod och nu så här långt in i din resa kommer detta verkligen sätta fart på förbränningen.
 • Vecka 16: Juicing – dags att dra ner på mängden kalorier och boosta kroppen med en veckas juicing.
 • Vecka 17-18: 800 kcal 2 veckor –metoden 800 kcal är en metod som hjälper för så mycket mer än just viktnedgång. Många med en större övervikt märker stor skillnad när de äter efter denna princip.

När du bokat 20-kilosklubben:

När du har bokat 20-kilosklubben får du inom en timme din inbjudan till en sluten grupp på Facebook. Därefter behöver vi godkänna dig manuellt vilket görs under kontorstider mån-sön. Du har sedan tillgång till gruppen under hela kursperioden + 2 veckor efter avslutad kurs. I gruppen har daglig kontakt med mig. Du har varje dag möjlighet att ställa dina frågor och funderingar. I gruppen kan du även dela med dig av din dag och dina tankar och på så sätt få både peppning och inspiration från de andra deltagarna i gruppen som följer samma kostschema som dig. Detta ger motivationen en extra kick och hjälper dig att hålla dig på banan!

När du har bokat denna kurs kommer du i kursmaterialet hitta mer information om hur du enkelt kan ta del av den zoom konsultation som Ulrika och Susanne erbjuder. Konsultationen sker över Zoom som är både kostnadsfritt och enkelt att ladda ner. Du behöver endast internetuppkoppling för att detta ska fungera.

Du får också ett inlogg till ett personligt konto där allt material för 20-kilosklubben ligger och du har tillgång till detta under 1 år.

Nollställ
Want a discount? Become a member by purchasing Ulrikas hälsobank, Hälsoo eller 1 månads gratis medlemskap!!

Detta är
En hälsokurs med fokus på att gå ner 20 kilo
Du får
Ett personligt konto med:
- Zoom-möte med Ulrika under kursens gång
- Kostscheman som är enkla att följa
- Kaloriberäknade recept och inköpslistor
- Zoom-möten med samtalsterapeft Susanne Lidén
- KBT övningar och filmer anpassade till din hälsoresa
- Kunskapspoddar
- Yoga online
- Dokument och filmer om näringslära
- Daglig coachning av Team Ulrika i en sluten Facebookgrupp
För vem
För dig som vill arbeta med din hälsoresa och hitta en hållbar framtid
Du behöver
Matlådor, stavmixer, blender, citronpress, köksvåg, zestjärn
Beräknad viktnedgång
18 veckor: 20 kg
Pris
18 veckor - 5498 kr*

Använd ditt friskvårdsbidrag för den här kursen!

*Du har tillgång till kursmaterialet i 365 dagar från det att du köpt kursen

Se vad våra kunder säger

Jag är så otroligt tacksam för att jag gått denna kurs. Har ätit väldigt god mat använt ingredienser som jag inte visste om och blivit glatt överraskad. Hade hört att ju äldre man blir ju svårare är det att gå ner i vikt för ämnesomsättning sjunker, så har det inte varit för mig. Några dagar kvar av kursen och planerar att fortsätta som jag gjort för jag har hittat balansen och vill inte gå upp i vikt. Hur har det då gått viktmässigt? Jo snart 70 år och har jag gått ner -24,2 kg. Har haft problem med vikten i stort sett i 50 år så lite har jag inte vägt sen jag gick i skolan. Vi är många i gruppen men få som varit med på Zoommöten om ni läser detta kan jag rekommendera dessa möten för att höra andras utmaningar och hur man ska tänka.

/ Gunn-Mari

Det var jobbigt den första veckan, jag gick ju från att ha ätit väldigt mycket kolhydrater och socker. Sen när det väl var ur kroppen mådde jag ruskigt bra. Jag sov mycket bättre och värken i lederna var borta. Det blev så uppenbart att man mår som man äter

/ Sofia

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!