Erbjudande till dig!

Vill du ha en hållbar och långsiktigt god hälsa? Vill du hitta matglädje och inspiration i vardagen? Vad bra, då har du kommit rätt! I samarbete med Kurera erbjuder Ulrika Davidsson tre olika onlinekurser, perfekta för dig som vill satsa på din hälsa!

Ulrika Davidsson är kostrådgivare med mångårig erfarenhet av att coacha personer till en hälsosam livsstil. Ulrika förespråkar matglädje och en varierad kost. Hon har skapat en mängd olika on-linekurser där hon genom ett anpassat kostschema och coachning hjälper sina kunder att hitta en hållbar och sund livsstil.

Låt 2021 bli ditt år! Unna dig matglädje och en hållbar livsstil genom att prova någon av Ulrikas kurser!

Ulrika har lång erfarnhet av kostrådgivning och har själv arbetat med att analysera hur kosten påverkar din hälsa. Hormoner, immunförsvar och tarmflorans bakterier påverkar oss alla men det finns kost och knep som gör skillnad. Om detta har nedan tre kurser fokuserat på.

Vårt erbjudande till dig - 20% rabatt

Gör så här:

  • Välj vilken kurs du vill boka
  • Lägg kursen i varukorgen
  • Skriv in rabattkoden; KURERA
  • Ange dina kontaktuppgifter.
  • Genomför köpet
  • När vi mottar ditt köp kommer vi maila ut en bekräftelse med inloggningsuppgifter.
  • Du hittar även kursmaterialet och alla recept på ditt konto, högst upp i högra hörnet på vår hemsida. Välj sedan Kurser i menyn och där ser du kursen du köpt

OBS – erbjudandet gäller endast tom 30 april 2021.

 

Ulrikas kurser passar alla som vill hitta en hälsosam livsstil som håller under lång tid. Kurserna fungerar fint även om du har familj med barn eller en partner som inte vill eller bör “följa en diet” då recepten enkelt kan anpassas genom att addera kolhydrater så som pasta/ris/bröd eller liknande.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!