Här kommer ett nytt recept som jag tror att ni gillar och även hela familjen!
Kalvfärs med paprikasallad och äppletzatsiki
500 g kalvfärs
1 ägg
1 dl grädde
Salt och svartpeppar
1 krm salladskrydda
1 krm torkad basilika
1 msk sweetchilisås
Paprikasallad
6 avlånga paprikor i 3 färger
1 kruka basilika
1 knippe färsk bladpersilja
Salt och svartpeppar
2 msk olivolja
1 msk balsamvinäger
Äppletzatsiki
2 dl matlagningsyoghurt
1 grovrivet äpple
Salt och svartpeppar
Gör först tzatsikin genom att blanda alla ingredienser i en skål. Ställ kallt. Blanda alla ingredienser till biffarna i en skål. Forma till biffar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn biffarna 5 minuter per sida på medelvärme. Skiva paprikan och lägg i en skål. Tillsätt basilika och persiljeblad, salt och peppar. Häll på olja och vinäger och blanda om. Servera biffarna med salladen och en klick äppletzatsiki.