Här kommer ett nytt recept som jag tror att ni gillar och även hela familjen!

Kalvfärs med paprikasallad och äppletzatsiki

500 g kalvfärs

1 ägg

1 dl grädde

Salt och svartpeppar

1 krm salladskrydda

1 krm torkad basilika

1 msk sweetchilisås

Paprikasallad

6 avlånga paprikor i 3 färger

1 kruka basilika

1 knippe färsk bladpersilja

Salt och svartpeppar

2 msk olivolja

1 msk balsamvinäger

Äppletzatsiki

2 dl matlagningsyoghurt

1 grovrivet äpple

Salt och svartpeppar

Gör först tzatsikin genom att blanda alla ingredienser i en skål. Ställ kallt. Blanda alla ingredienser till biffarna i en skål. Forma till biffar. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn biffarna 5 minuter per sida på medelvärme. Skiva paprikan och lägg i en skål. Tillsätt basilika och persiljeblad, salt och peppar. Häll på olja och vinäger och blanda om. Servera biffarna med salladen och en klick äppletzatsiki.