Ulrikas Hälsovärld

I min hälsoklubb får du inspiration av mig varje vecka så att du enklare kan bibehålla din hälsosamma livsstil efter att du har genomfört en eller flera kurser hos mig. Jag vet betydelsen av att få hjälp med recept för veckans middagar, helgmat och några söta dessutom hälsosamma desserter och bakverk då och då. Därför har jag skapat Ulrikas Hälsovärld som är en värld där du får ta del av mitt liv som kostrådgivare och min passion för matlagning.

Du får i medlemskapet:

• Matlagningstips i såväl dokument som i filmer
  • Inspiration att laga efter säsongens råvara
  • Vardagsrecept som passar hela familjen
  • Trevlig helgmat och veckans sockerfria dessert och bakverk
  • Inspiration till veckans matlåda
  • Tips och råd om nya produkter på hyllan
  • Möjlighet att delta i livesändningar på FB om näringslära och matinspiration
  • Förtur på boksläpp, events, resor mm som Ulrikas ordnar
  • Alltid 10% rabatt på mitt kursutbud
  • Andra rabatter med våra samarbetspartners
  • Tävlingar med fina priser

Medlemskapet kostar 89:-/månaden och dras via autogiro. Medlemskapet är inte bindande och du kan gå ur klubben när helst du önskar.

TIPS FÖR DIG

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Fyll i din e-mailadress här bredvid så får du mitt nyhetsbrev med tips och erbjudanden för en mer hälsosam livsstil.
Välkommen!