Välj ditt medlemskap!

Löpande medlemskap med flexibelt upplägg för dig som vill få inspiration i vardagen med Ulrikas kaloriberäknade recept. Välj Premium eller Basic beroende på dina behov.

Ulrikas hälsovärld

För dig som är nöjd med din vikt och vill bibehålla en sund livsstil

89 kr / månad

Ulrikas Hälsobank

För dig som är nöjd med din vikt och vill bibehålla en sund livsstil

449 kr / månad

Mest populär!

NYHET! Veckomeny

Veckomeny

Veckomeny

Förklaring kan stå här

Välkommen till min medlemsklubb!

Ulrikas Hälsovärld är min medlemsklubb för alla som gillar hälsosam livsstil med matglädje. Du får daglig inspiration, hälsotips, recept från mig och andra hälsovänner. Dessutom alltid 10% rabatt på mina kurser!

2 veckor gratis! Därefter 89 kr/mån - avsluta givetvis när du vill.

Som medlem i Ulrikas hälsovärld får du:

Varje vecka:

• 5 middagsrecept
  • Helgmeny
  • Veckans dessert och baktips
  • Veckans matlåda
  • Inköpslistor
  • Kunskap om näringslära och inspiration

Allt från Ulrikas kurser, enkelt och samlat på ditt egna konto!

på alla kurser. Alltid!

Välj bland våra 30-tal kurser som passar just dig och dina behov. Gå en eller flera, så länge du är medlem så får du rabatt. Dina kurser sparas på ditt egna konto i 365 dagar.

Rabatter

Medlemsrabatter och erbjudanden

Under Mina sidor får du som medlem erbjudanden att ta del av samt lyxigt extramaterial som passar för årets olika högtider och säsonger.

Hela Ulrikas Hälsokök

Som medlem har du tillgång till alla inspirerande videos, med allt från matlagning, tips och coaching.

Medlemsbrev varje vecka

Här får du koll på kommande vecka med tips och råd om nya produkter på hyllan, tider för livesändningar på Facebook om näringslära och matinspiration, förtur på boksläpp & events och andra rabatter från våra samarbetspartners, bland annat!

Medlem på Ulrikas Hälsovärld på Facebook

En community med matglädje och inspiration från både medlemmar och mig, varje dag.

Allt enkelt och samlat på ditt egna konto!

2 veckor gratis! Därefter 89 kr/mån - avsluta givetvis när du vill.