Hej på er!
Nu är jag alltså uppe i Kläppen, Sälen, ska jobba här i en vecka. Var lite orolig innan vi åkte upp, tänkte att jag antagligen skulle frysa ihjäl halvvägs upp :)! Men vi kom fram igår kväll och jag måste säga att jag är positivt överraskad. Det är inte alls så farligt kallt här! Jag kanske inte ska ropa hej ännu visserligen, det är ju 7 dagar kvar, men det känns lovande! Men massa snö är det och jag tycker ju att snön är rätt mysig…
Det här med att bila och mat var ju inte helt lätt. Det finns ingen bra mat att äta on the go upptäckte jag. Det är antingen korv eller hamburgare. Helt värdelöst. Så igår blev det hamburgare till middag, åt dock inte allt bröd, men ändå. Inte bra! Kände mig direkt helt svullen och tjock överallt. Idag har det dock gått bättre med ägg till frukost och köttbullar m sås till lunch. Skippade potatismoset, som jag vanligtvis har en enorm förkärlek till.

Även om det bara är en dag kvar, så ser jag det inte så. Jag kommer fortsätta så här framöver också. Känner mig pigg och fräsch, så då är det ju bara att köra på!

Nu sitter jag här i Kläppen på restaurangen och jobbar innan vårt jobb drar igång ordentligt på måndag. Hoppas ni har en härlig lördag!