Kickstarta med Ulrika!

Ulrikas Kickstart

Sedan starten har vi på Ulrikas Kickstart hjälpt tusentals människor att gå ner i vikt, må bättre och hitta en mer hälsosam livsstil. Konceptet är enkelt att följa med färdiga recept, menyplaner och daglig coachning i sluten grupp på Facebook.

I januari 2015 startade Ulrika Davidsson den första onlinekursen, Ulrikas Kickstart på webben. Det blev succé från första dagen och sedan dess har både kursutbud och antal detagare bara ökat. Intresset för att bli coachad och gå Ulrikas kickstartsprogram har varit enormt. Sedan starten har över 4.000 deltagare fått fantastiska resultat genom enkla, lättlagade kostplaner och recept.

Idag består teamet bakom Ulrikas Kickstart av 9 personer som brinner och jobbar för att hjälpa dig till ett hälsosammare liv! Alla medarbetare i teamet har själva har gjort en egen hälsoresa och det gör oss personliga och förstående i vår rådgivning. Det är intressant att deltagarna på Ulrikas onlinekurser får bättre resultat än de som Ulrika träffar privat och i kurser. Vi är övertygade att anledningen är den dagliga coachningen och gruppdynamiken som finns i våra kurser.

GÅ TILL ULRIKAS KICKSTART