En härlig långhelg går mot sin ända… Vi har spenderat påsken hemma vilket är ovanligt. Ofta åker vi till landet och är borta över hela påsken men i år har vi som sagt varit hemma. Det som har varit så skönt är att vi har hunnit göra så mycket så när jag tittar ut över min trädgård nu är det så fint: klippt 12 äppelträd, oljat in utemöbler, öppnat poolen och rengjort den (nu 16 grader varmt), fixat grillen, lagt kogödsel i landen, planterat krukor och njutit av sommarvärmen (fin solbränna redan). Dessutom har jag varit på spinning 2 ggr och en löprunda till Ulriksdals slott.

Har också invigt mitt nya utekök som jag köpte i höstas – jag om någon är värd denna tycker jag. Har både kokplatta, stekhäll, grill, rinnande vatten, bänk – så lyxigt! I går grillade jag lammkotletter med citron och rosmarin och i dag ska jag grilla lite lax tänkte jag. Här kommer ett gott recept som jag ofta gör och äter som mellis:

Kesoplättar med brie och salami – 2 portioner

2 ägg

1 liten burk keso

1 msk fiberhusk
lite salt
10 skivor salami
50 g brieost
5 psyallisfrukter
persilja
Blanda ägg, keso, fiberhusk och salt.  Hetta upp en plättlagg med smör och grädda plättarna några minuter per sida. Lägg på salami och skivad brieost på plättarna. Toppa med lite persilja och psyalisfrukt.