Efter en hektisk vecka hade jag en skön och jobbfri helg med mycket träning, god mat och lugn och ro. I dag är det värre – ska laga 10 nya rätter med Malte min fotograf som kommer kl. 10. Innan dess ska det handlas, bäras hem allt, plocka upp och förhoppningsvis kommer fantasin i gång… Jag har plockat fram rekvisita och jag har också fått låna porslin från en dansk designer som heter Lena Bjerre. Ska lägga upp bild på bloggen i morgon.

Sedan ska det lagas mat, städas kök och plockas undan – inget glamoröst jobb jag har precis…

Nu får ni ett annat nytt recept som ni kan njuta av:

Fylld paprika med lammfärs – 4 portioner

2 stora röda paprikor

500 g lammfärs

1 msk smör

Salt och svartpeppar

4 schalottenlökar

1-2 vitlöksklyftor

1 msk tomatpuré

1 msk frysta franska örter

2 dl grädde

2 dl riven parmesanost

Tillbehör: blandad sallad och pepperoni

Sätt ugnen på 200 grader. Dela paprikorna och gröp ur kärnhuset. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn färsen i några minuter. Strö på salt och peppar. Skala och finhacka lök och vitlök och lägg ner i stekpannan. Tillsätt tomatpuré, örter, grädde och hälften av parmesanosten. Låt koka ihpå i några minuter. Fördela färsblandningen i paprikorna och strö på den resterande osten. Gratinera i 20 minuter i ugnen. Servera med sallad och starka pepperoni.