I fredags natt kom jag hem från Kreta – till ett soligt Sverige!Vi har haft en fantastisk vecka och jag ska snart lägga upp info om en ny tur som kommer att vara i oktober som ni kan följa med på om det passar.

I helgen har jag sannerligen motionerat! I lördags var  jag på ett spinningpass och jag presterade bättre än jag har gjort på mycket länge. Det var en sådan kick eller eufori som man kan säga… Jag misstänker att att det har att göra med att jag snart är klar med min månadslånga detoxkur. På eftermiddagen träffade jag mina väninnor från “Mammagruppen” och vi hade kafferep i trädgården hos Cathrine – inte så GI aktigt (jag fick mumsa på torkad mango…) Trevligt var det och vi diskuterade alla våra barn som har blivit tonåringar nu.

I går blev det ännu mer motion för jag och min man började med en morgonpromenad och det slutade med en låååååång tur runt hela Edsviken på nästan 4 timmar – helt slut när jag kom hem och låg och solade hela eftermiddagen. Hämtade inspiration från Grekland och grillade grönsaker på kvällen och som tillbehör gjorde jag en grön pesto. Lite getost på toppen – urgott!