Imorse när jag vägde mig så fick jag lite av en smäll i ansiktet. För typ tre veckor sedan när jag kom hem från en semester i Thailand vägde jag 74.5 kg men nu har jag tydligen gått upp. Imorse visade vågen 76.5 kg. Och av någon dum anledning blev jag jätteledsen och tappade lite motivation, och hur konstigt är inte det? Jag menar jag börjar ju mitt nya liv idag, jag ska ju inte bry mig så mycket om vad vågen säger idag, jag ska ju gå ner nu!

Jag åt smoothie till frukost och fetaostsallad med äpple och timjan till lunch, och på eftermiddagen höll jag på att dö av blodsockerfall och var helt slut. Imorgon blir det ägg till frukost, vilket man helt klart står sig bättre på och eventuellt ett mellanmål på eftermiddagen. Inget kul när man blir sådär trött och hängig! Efter skolan och möte så åt jag ett kokt ägg och två skinkskivor och sedan tog jag mig till gymmet. Det blev crosstrainer och löpband för min del. Första gången jag tränar på kanske tre år och det kändes superkul även om det var lite motigt till en början!

Här är alltså jag och min kropp. Jag lovar jag har bättre hållning egentligen och varför mina ben är sådär svängda kan inte jag svara på. 🙂

Jag kommer i alla fall väga mig en gång i veckan och mäta mina mått idag och sedan igen när dessa sex veckor har gått. Här kommer siffrorna!

Vikt vecka 1
Vikt: 76,5 kg
Viktförändring: -0 kg

Mina mått
Midja: 82 cm
Rumpa: 107 cm
Byst: 102 cm
Mage: 104 cm
Lår: 62 cm
Överarm: 30 cm
Höft: 105 cm
Vad: 39 cm

Hur går det för er andra? Jag är jättenyfiken!